Breaking News

Η δημόσια έκκληση του Γιώργου Καμπουρίδη: «Θα μου πάρουν το σπίτι, είμαι σε απόγνωση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο  Γιώργος Καμπουρίδης, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εφιάλτη του πλειστηριασμού της κατοικίας του στην Ηλιούπολη. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε έκκληση στους συναδέλφους του για βοήθεια. Συγκεκριμένα, δήλωσε στην εκπομπή του Mega:

«Είχα πάρει κάποιο δάνειο. Λόγω της κρίσης εδώ και δέκα χρόνια και με τον κορονοϊό κι όλα αυτά, δεν δουλεύαμε. Όλοι οι καλλιτέχνες ήμασταν σε δυσμένεια. Το δάνειο ήταν στα 21.500 ευρώ και μου το πήγαν στα 28.500 με τους τόκους.

Έχω κάνει αίτημα για εξάμηνη προθεσμία. Κάνω μια πρόταση για 5.000 ευρώ, για να κάνω μετά διακανονισμό, ρύθμιση και να δίνω δόσεις. Αλλά η επιτροπή ακόμα δεν έχει απαντήσει στο αίτημά μου, περιμένουμε.

Την Τετάρτη, στις 8 Φεβρουαρίου, το βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι μου, στην Ηλιούπολη και είμαι σε απόγνωση αυτή τη στιγμή. Το δάνειο το είχα πάρει πριν είκοσι χρόνια. Πήγα στα δικαστήρια πριν 15 μέρες να μου δώσουν παράταση, αλλά δεν μου την έδωσαν.

Έχω και πρόβλημα υγείας... Θα μου πάρουν το σπίτι και μετά... Το σάκχαρο ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ. Από τις 8 του μήνα, θα με πετάξουν έξω, είμαι και μεγάλος σε ηλικία. Δεν έχω τίποτα, μόνο αυτό το σπίτι. Παρακαλώ τους συναδέλφους μου να κάνουν ό,τι μπορούν. 

Στο σπίτι μένουμε με τη σύζυγό μου. Είμαι σε απόγνωση, δεν ξέρω τι να κάνω... Η σύνταξή μου είναι 693 ευρώ, δεν φτάνει ούτε για φαγητό. Όταν όμως θα γίνει ρύθμιση, θα είναι διαφορετικά και θα μπορώ να δίνω λίγα κάθε μήνα. 

Από αγνώστους έχω συμπαράσταση, από γνωστούς, φίλους και καλλιτέχνες καμία... Από τους καλλιτέχνες να είναι καλά η Σοφία Βόσσου, που μου συμπαραστέκεται, ενδιαφέρεται και τρέχει. Και οικονομικά θα με βοηθήσει και κάνει αγώνα. Εκτός από τον κ. Δημήτρη Θεοφίλου με τον "Μαγεμένο Αυλό", ήταν και η Ελένη Ροδά το φιλαράκι μου και ο Κώστας Βενετσάνος, που βοήθησαν και κάναμε τιμητικές βραδιές».

Δείτε το βίντεο του Mega.