Breaking News

Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους στην Ήβη Αδάμου - «Δεν σου εξήγησα ποτέ τι έγινε εκείνο το βράδυ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (10/2), ο Γιώργος Θεοφάνους είχε υποδεχθεί στην εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα» την Ήβη Αδάμου.

Η Ήβη Αδάμου, εκρηκτική και ενθουσιώδης, μας υπενθύμισε για μια ακόμη φορά γιατί άξιζε να είναι εκείνη η νικήτρια του Χ-Factor, μέσα από το οποίο τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε.

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε γιατί δεν την επέλεξε, ενώ ζήτησε συγγνώμη γι' αυτό, τονίζοντας πόσο εξαιρετική επαγγελματίας είναι. 

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2009-10 ο Γιώργος Θεοφάνους είχε κληθεί να επιλέξει ανάμεσα στην Ήβη Αδάμου και τη Νίνι Σερμαντίνι. Τελικά επέλεξε τη δεύτερη, η οποία έφτασε στους δύο φιναλίστ, ενώ νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Μιχαλακάκος. 

«Θέλω να σου πω ένα συγγνώμη, δημόσια, γιατί δεν σου εξήγησα ποτέ γιατί έγινε έτσι... Έπρεπε να σε πιάσω και να σου πω τι έγινε εκείνο το βράδυ... Το παιχνίδι ανήκε τότε σε μία δισκογραφική εταιρεία, η οποία είχε το δικαίωμα να διαλέξει κι άλλα άτομα, εκτός του νικητή... Υπήρχε ένα χαρτί που έλεγε ότι αν μείνει στο παιχνίδι η Ήβη, θα έπρεπε να της γράψω τραγούδια, θα ήμουν ο μάνατζέρ της και θα πορευόμασταν μαζί. Η δύσκολη θέση η δικιά μου ήταν ότι: η Νίνι Σερμαντίνι, που είναι μια καλή τραγουδίστρια, μόλις είχε έρθει από τη Γεωργία με ένα βρέφος, χωρίς να μπορεί να του αγοράσει ούτε το γάλα του. Ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για τη Νίνι και τελικά την επέλεξα. Στεναχωρήθηκα πολύ εκείνο το βράδυ...», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Από την πλευρά της η Ήβη Αδάμου σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ακούσω "συγγνώμη", γιατί κατά καιρούς είχαμε βρεθεί σε κοινές παρέες, αλλά εκτιμώ το ό,τι πέρασαν τόσα χρόνια και τελικά βρήκε τη στιγμή και το έκανε. Αυτό νομίζω ότι μένει κι αυτή είναι η ουσία».

Δείτε το βίντεο του Open.