Breaking News

Η εξομολόγηση της Ε. Συριοπούλου για την ημέρα που γέννησε το γιο της - «Έφτασα στο νοσοκομείο με διαστολή 8» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης (14/2), ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» την Ευαγγελία Συριοπούλου. 

Η εντυπωσιακή και ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», ενώ μίλησε με τρυφερότητα για τον σύζυγό της, την περίοδο της εγκυμοσύνης και την εμπειρία της μητρότητας.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 31 Οκτωβρίου 2021, όταν καλωσόρισαν στον κόσμο το γιο τους, Νικόλα.

Η ηθοποιός περιέγραψε την ημέρα που έφερε στον κόσμο το γιο της. Συγκεκριμένα, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Ήταν 7 η ώρα το πρωί κι ένιωθα λίγο περίεργα. Ο Στράτος μου είπε να πάμε στο νοσοκομείο και του είπα "Ηρέμησε, δεν είναι τίποτα"... Σηκωθήκαμε, είχαν έρθει και οι γονείς μου, ενώ ο Στράτος είχε ήδη φέρει τους γονείς του για να μην είμαι μόνη.

Περνούσαν οι ώρες, είχα πονάκια και όταν γύρισε από τη δουλειά του είπα "Δεν πάμε μέχρι τα ΙΚΕΑ;". Ήθελα να πάω να πάρω κάτι παπλώματα, δεν ήθελα να αγχωθώ, είχα μπει σε μία διαδικασία άμυνας. Πήγαμε στα ΙΚΕΑ, πήρα παραμάσχαλα κάτι παπλώματα και του είπα "Μισό λεπτό να κάτσω σε έναν καναπέ". Πέρασαν οι πόνοι και μετά, το απόγευμα, πήγαμε να φάμε σε ταβέρνα. Είχα πόνους, πήγαμε στο σπίτι και μίλησα με τον γιατρό.

Μετά του είπα "Πάμε να βγάλουμε τον σκύλο βόλτα", γιατί είχα ακούσει ότι το περπάτημα κάνει καλό. Έφτασα στο νοσοκομείο με διαστολή 8! Ήμουν έτοιμη, σε 20 λεπτά γέννησα φυσιολογικά...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.