Breaking News

Madonna: «Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη σε Τουρκία και Συρία» - Δημοσίευσε τη viral (fake) εικόνα με τον διασώστη της ΕΜΑΚ (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, ανήμερα του Άγιου Βαλεντίνου, η Madonna εξέφρασε τη στήριξή της στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, δημοσιεύοντας τη viral φωτογραφία της ελληνικής ΕΜΑΚ, η οποία είναι συγκινητική, ωστόσο αποτελεί προϊόν επεξεργασίας.

Τη φωτογραφία, που δείχνει έναν διασώστη της ΕΜΑΚ να κρατάει στην αγκαλιά του ένα παιδάκι, δημιούργησε ο υποστράτηγος εν αποστρατεία του Πυροσβεστικού Σώματος, Παναγιώτης Κοτρίδης. Σε ανάρτησή του στο Facebook, είχε γράψει πριν λίγες ημέρες:

«Για να τιμήσω τους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την διάσωση των πληγέντων από τους σεισμούς της Τουρκίας, έφτιαξα αυτή τη φωτογραφία.

"ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ"  
"I AM HERE FOR YOU"
" SENİN İÇİN BURADAYIM"».


H Madonna δημοσίευσε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, ανάμεσά τους και η παραπάνω φωτογραφία. Η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα:

«Όλοι μιλούν για την Αγάπη την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!! Ας στείλουμε Όλη μας την Αγάπη και τη Θεραπευτική μας Ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία, που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σ' αυτόν τον τεράστιο σεισμό. 33.181 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Τόσοι πολλοί έχουν χάσει εκεί σπίτια και δουλειές, για να μην αναφέρουμε τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ολόκληρες πόλεις έχουν εξαφανιστεί. Είναι κάτι που σου ραγίζει την Καρδιά!».

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ο αριθμός των νεκρών σε Τουρκία και Συρία έχει ξεπεράσει τις 40.000.