Breaking News

Κάνει πρεμιέρα το «The Friend» - Aπό το ANT1+ στον ελεύθερο ΑΝΤ1 (trailer+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αγαπημένες σειρές του ΑΝΤ1+ - που συζητήθηκαν, αγαπήθηκαν και απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές - θα προβληθούν στον ΑΝΤ1, ξεδιπλώνοντας όλη την ιστορία τους.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 21:00, με τη σειρά της Φωτεινής Αθερίδου, «The Friend», η οποία κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00

«THE FRIEND»

Όλοι έχουν ανάγκη από έναν φίλο, αλλά όλοι οι φίλοι δεν είναι ίδιοι...

Η σειρά της Φωτεινής Αθερίδου έρχεται στον ΑΝΤ1, γιατί στην πραγματικότητα… όλοι έχουμε ανάγκη από έναν φίλο! Το αγαπημένο ΑΝΤ1+ Original είναι μία πρωτότυπη κωμική και ταυτόχρονα δραματική ιστορία χωρίς ταμπoύ. 


Σε μία φωτεινή Αθήνα, ο Ορφέας είναι ένας φίλος επί… πληρωμή. Ένας συναρπαστικός χαρακτήρας που αντιμετωπίζει τα πάντα, όσο δύσκολα κι αν είναι, σαν να παίζει σε videogame, διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία, την αισθητική και την αξιοπρέπειά του.


Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Ο Ορφέας, πάντα ευγενής και καλοντυμένος, έχει τον τρόπο του με τους ανθρώπους. Ξέρει πώς να γοητεύει άντρες και γυναίκες, πώς να κάνει τους ανθρώπους να τον εμπιστεύονται και να του ανοίγουν την καρδιά τους. Άλλωστε, αυτή είναι η δουλειά του… επαγγελματίας φίλος! Ένας φίλος επί πληρωμή, πρόθυμος να ακούσει όποιον το έχει ανάγκη, αρκεί να υπάρχει το κατάλληλο τίμημα. Φιλόδοξος και αποφασισμένος, ζει τη ζωή του χωρίς φραγμούς και δεν επιτρέπει στα στενά όρια της ηθικής να στέκονται εμπόδιο στο κυνήγι του για χρήματα. Χρήματα όχι για τον εαυτό του, αλλά για τη μητέρα του, που εξαιτίας ενός ατυχήματος βρίσκεται σε κώμα. Ο Ορφέας κάνει τα πάντα για να την κρατήσει στη ζωή, ελπίζοντας σε ένα θαύμα… Ο Ορφέας αποφεύγει τον έpωτα, γιατί νιώθει ότι θα τον βγάλει από τον δρόμο του, ότι θα τον αποσπάσει από τον στόχο του. Όλα αυτά, όμως, μέχρι τη στιγμή που εισβάλλει στη ζωή του η Πηνελόπη. Μια νεαρή κοπέλα που την εpωτεύεται παράφορα, και που είναι άρρηκτα δεμένη με το παρελθόν του, χωρίς κανείς από τους δύο να το γνωρίζει...

Συντελεστές

Σενάριο: Φωτεινή Αθερίδου
Σκηνοθεσία: Σέργιος Κωνσταντινίδης
Πρωταγωνιστές: Γιώργος Χρυσοστόμου, Κατερίνα Μαυρογιώργη, Νάνσυ Μπούκλη, Κώστας Μαγκλάρας, Φωτεινή Αθερίδου, Φιόνα Γεωργιάδη, Νίκος Γεωργάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Κατερίνα Μισιχρόνη κ.ά.

Tα επεισόδια του «The Friend» είναι διαθέσιμα στο antennaplus.gr