Breaking News

Η εξομολόγηση του Πάνου Τριανταφύλλου: «Θυμάμαι μέχρι και τη στιγμή που πέφταμε στον γκρεμό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «After Dark», που προβλήθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής (5/2), ο Πάνος Τριανταφύλλου - ο οποίος συμμετείχε με τη Φωτεινή Δάρρα στο J2US - μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε σε ηλικία 18 ετών, το οποίο τον καθήλωσε στο αναπηρικό αμαξίδιο. Ο παραολυμπιονίκης είπε στον Θέμη Γεωργαντά:

«Για το ατύχημα έχω μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές. Ήμουν 18 χρονών και πέσαμε σε μια χαράδρα, πάνω στην Πεντέλη...

Θυμάμαι μέχρι και τη στιγμή που πέφταμε στον γκρεμό. Πέσαμε σε slow motion με το αυτοκίνητο. Ήμασταν στην άκρη του γκρεμού και έπεφτε σιγά σιγά το αυτοκίνητο, οπότε είχα εικόνες μέχρι και τότε. Μετά όμως, επειδή έφερε πολλές κωλoτoύμπες το αυτοκίνητο, είχα χάσει τις αισθήσεις μου εκεί πέρα πάνω. Τα άλλα δυο παιδιά, που ήταν μέσα στο αμάξι, τα θυμούνται όλα και μου είπαν ότι καλύτερα που δεν τα θυμάμαι.

Μετά στράφηκα στον αθλητισμό πολύ γρήγορα γιατί μου έκαναν την πρόταση να δω μπάσκετ σε αμαξίδιο. Ήμουν άσχετος, πήγα τους είδα και είπα "σιγά μην ξεκινήσω μπάσκετ, δεν υπάρχει περίπτωση", αλλά ξεκίνησα. Μου άρεσε, μπήκε στην καρδιά μου και πολύ γρήγορα έφερα και επιτυχίες».


Ο Πάνος Τριανταφύλλου είναι αθλητής ξιφασκίας με αμαξίδιο. Έλαβε μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2012, το 2016 και το 2021. Στους αγώνες του 2016 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, ενώ σε αυτούς του 2021 το χάλκινο.