Breaking News

Ποιος Παπαδόπουλος: Επεισόδια 27 - 28

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 6/2/2023 - Επεισόδιο 27: Όλοι προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους στο εξοχικό της Μελίνας, ενώ δεν λείπουν και οι εντάσεις μεταξύ της Μελίνας και της Περιστέρας. Ο Γιάννης ψάχνει τρόπο να διορθώσει όλες τις βλάβες του σπιτιού, ο Θάνος ψάχνει τρόπο να συνδέσει την πολυαγαπημένη τους Ραφαέλα και η Μελίνα ψάχνει τρόπο να ανεβάσει λίγο το βιοτικό τους επίπεδο, αλλά θα αναγκαστεί μέχρι και να κάνει μπάνιο με κατσαρολάκια με ζεσταμένο νερό!

Ο Αρίστος από την άλλη, που μένει στο τροχόσπιτο απέναντι, ψάχνει τρόπο να έρθει ξανά κοντά με την οικογένειά του και κυρίως με την Μελίνα, η οποία όμως παραμένει ανένδοτη. Έτσι, θα τους καλέσει όλους για μπάρμπεκιου και εκεί ο Γιάννης και ο Θανάσης θα οργανώσουν ένα από τα φαεινά τους σχέδια για να φέρουν τη Μελίνα πάλι κοντά στον Αρίστο… Αυτό που φαίνεται είναι πως το μεγάλο ατού του Αρίστου απέναντι στην Μελίνα είναι… η τουαλέτα του τροχόσπιτου!

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1 (Επεισόδιο 27)


Τρίτη 7/2/2023 - Επεισόδιο 28: Δεν φτάνει που τίποτα στο εξοχικό της Μελίνας δεν λειτουργούσε κανονικά, τώρα έχει χαλάσει και η τουαλέτα! Οπότε όλοι, συμπεριλαμβανομένης της Μελίνας που δεν έχει χειρότερο, αναγκάζονται να πέσουν στην ανάγκη του Αρίστου για να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο του τροχόσπιτου. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι ο Γιάννης καθυστερεί επίτηδες όλες τις επισκευές στο εξοχικό για να φέρει ξανά κοντά τον Αρίστο με την Μελίνα. Στο μεταξύ, ο Παύλος και η Λίλα νομίζουν ότι ο Αρίστος θα κάνει επιχειρηματικό άνοιγμα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν τι ακριβώς σχεδιάζει.

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι σύντομα θα καταφθάσει και ο πατέρας της Μελίνας, ο Εμμανουήλ Μυρτιώτης (Τάσος Κωστής), με τον οποίο η Μελίνα δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις και από τον οποίο θέλει πάση θυσία να κρύψει τη γενικότερη διάλυση της ζωής της. Η λύση είναι μία. Να βρουν τρόπο να επιστρέψουν προσωρινά στη βίλα, για να τον φιλοξενήσουν εκεί… Έτσι, τόσο ο Αρίστος όσο και η Μελίνα θα προσεγγίσουν τον ανένδοτο Ράμο για αυτή την παραχώρηση, αλλά ακόμα κι αν τελικά τα καταφέρουν, υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα: η βίλα φυσικά θα πρέπει να έχει και υπηρετικό προσωπικό...

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1 (Επεισόδιο 28)


Για την αρχική σελίδα "Ποιος Παπαδόπουλος" πατήστε ΕΔΩ