Breaking News

J2US: Αποχώρησαν η Τ. Νόβα και η Ρ. Ελληνίδου - Το ξέσπασμα του Κοκλώνη: «Σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρία με 600 εργαζόμενους» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το 2ο live του «Just the 2 of Us» ολοκληρώθηκε στον Alpha μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου. Το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε είναι η 
Τζούλια Νόβα και η Ρία Ελληνίδου.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε την κριτική επιτροπή, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή.

Τα 18 ζευγάρια ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν τα τραγούδια τους. Στο τέλος της βραδιάς, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι η Τζούλια Νόβα και η Ρία Ελληνίδου συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη συνολική βαθμολογία από τους κριτές και την ψηφοφορία των τηλεθεατών, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το J2US.


Στο κλείσιμο της βραδιάς, ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν το πρόσωπο του. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός ανέφερε:

«Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν, όλα είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω. Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε ότι κάτι θα γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης, λοιπόν, είναι εδώ. Ρωτήστε με ό,τι θέλετε, όποιος θέλει, οτιδήποτε κι αν είναι, αλλά σας παρακαλώ, σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά. Ζουν από αυτήν και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε».


Tα 17 ζευγάρια που συνεχίζουν στο «Just the 2 of Us» είναι οι: 
  1. Σοφία Βογιατζάκη - Σαρμπέλ
  2. Γιώργος Κοψιδάς - Στεφανία Ρίζου
  3. Στέφανος Κωνσταντινίδης - Λίτσα Γιαγκούση
  4. Σπύρος Μπιμπίλας - Τζούλι Μασίνο
  5. Στέλλα Σολωμίδου - Πάνος Καλίδης
  6. Λουίζα Πυριόχου - Biased Beat
  7. Εύη Δρούτσα - Μπο
  8. Ιάσονας Παπαμτθαίου - Ηρώ
  9. Περικλής Κονδυλάτος - Έλενα Γκρέκου
  10. Άρης Σοϊλέδης - Μαριάντα Πιερίδη
  11. Βλάσης Χολέβας - Μορφούλα Ιακωβίδου
  12. Παντελής Τουτουντζής - Κατερίνα Στανίση
  13. Μαρία Αντωνά - Ειρήνη Μιχαήλ
  14. Φοίβος Παπαδάκης - Χριστίνα Μαραγκόζη
  15. Ναταλία Αργυράκη - Γιώργος Βογιατζάκης
  16. Σοφία Παυλίδου - Ζερόμ Καλούτα
  17. Φελίσια Λαπάτη - Τριαντάφυλλος
Νωρίτερα, πριν την αποχώρηση της Τζούλια Νόβα και της Ρίας Ελληνίδου, είχε ανακοινωθεί η ανάθεση των τραγουδιών για την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε το βίντεο.