Breaking News

Καλλιμάνη: «Με βάφτισαν Ιουλία από... σπόντα, ο πατέρας μου μπερδεύτηκε και είπε άλλο όνομα στον παπά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη η Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού και τις συνεργασίες της, αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της το τελευταίο διάστημα.

Η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Η ζωή μου έχει αλλάξει τελείως το τελευταίο εξάμηνο... καινούργιες συνεργασίες, αλλαγή εταιρείας και χώρισα από τη σχέση που είχα...».

Μεταξύ άλλων, η Ιουλία Καλλιμάνη τόνισε: «Η μαμά μου μας μεγάλωσε μόνη της, έχω και έναν αδερφό. Αγχώθηκε όταν ξεκίνησα το τραγούδι γιατί ήμουν πολύ μικρή και ήταν κι εκείνη μικρή, μας έκανε πολύ νωρίς. Υπάρχει ακόμα αυτό το άγχος, αλλά μου έχει εμπιστοσύνη γιατί ξέρει τι παιδί έχει».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι βαφτίστηκε Ιουλία, από λάθος του πατέρα της. «Οι φίλοι και η μαμά μου με φωνάζουν Τζούλια. Με βάφτισαν Ιουλία από σπόντα. Ήταν να με πουν Ηλιάνα λόγω του παππού μου, που τον έλεγαν Ηλία, αλλά ο μπαμπάς μου μπερδεύτηκε και είπε Ιουλία στον παπά!... Έμαθα μεγάλη αυτή την ιστορία», είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.