Breaking News

Survivor: Ο Μάριος έστειλε φιλιά στην Καρολίνα - «Λύγισε» ο Μαρτίκας με το μήνυμα της Βρισηίδας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor All Star της Τετάρτης (8/2), οι Μαχητές δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ήττα της ομάδας τους και έχασαν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. 

Ήταν το δεύτερο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία στο Survivor All Star. Όπως και στο προηγούμενο, οι Διάσημοι επικράτησαν, αυτή τη φορά με 10-8.


Την προηγούμενη φορά οι Διάσημοι είχαν διαβάσει σχόλια που αναρτήθηκαν στο Twitter. Τώρα δέχτηκαν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας συγκινήθηκε έντονα από το μήνυμα της συντρόφου του, Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία είχε αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Ευτυχία μου, να ήξερες πόσο μου λείπεις! Δεν χάνω επεισόδιο! Σε στηρίζω με όλο μου το είναι! Θα ήθελα τόσο πολύ να ήμουν εκεί, αγκαλιά μαζί σου! Παίζεις στο δυσκολότερο παιχνίδι. Τα πας τέλεια! Σ' αγαπώ πολύ!» του έγραψε η Βρισηίδα.

Στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη έστειλε μήνυμα η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία αποχώρησε πριν λίγο καιρό. Οι δύο παίκτες είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όταν η κάμερα τους κατέγραψε σε τρυφερές στιγμές στο δάσος και ενώ η Καρολίνα είχε σχέση με τον Μπο πριν μπει στο παιχνίδι.

«Γεια σου "επιβάτη", όλα καλά από αυτή την πλευρά... Συνέχισε έτσι με την αγωνιστικότητά σου και την τρέλα σου, να μας χαρίζεις ωραίες στιγμές», του έγραψε η Καρολίνα. «Θα τα πούμε όταν βγω, εσύ ξέρεις!», είπε ο Μάριος και της έστειλε ένα φιλί, με τους συμπαίκτες του να τον χειροκροτούν.

Να σημειωθεί ότι σε δάκρυα ξέσπασε και η Ελένη Χαμπέρη όταν διάβασε το μήνυμα του συντρόφου της. Επίσης, στον Στάθη Σχίζα έστειλε μήνυμα η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.