Breaking News

Ο Michael Douglas επισκέφθηκε τον τάφο του πατέρα του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Michael Douglas επισκέφθηκε την Τετάρτη (8/2) τον τάφο του πατέρα του, του θρύλου Kirk Douglas, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια.

Ο Kirk Douglas, ο διάσημος ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, παραγωγός ταινιών, συγγραφέας και ένας από τους αστέρες της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ, έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου 2020, σε ηλικία 103 ετών... Είναι θαμμένος δίπλα στη δεύτερη σύζυγό του Anne Buydens, στο Westwood της Καλιφόρνια.

Ο Kirk Douglas υπήρξε παντρεμένος από το 1944 μέχρι το 1951 με την  ηθοποιό Diana Dill, με την οποία απέκτησε δυο γιους, τον Michael και τον Joel. Ξαναπαντρεύτηκε το 1954 με την Anne Buydens, με την οποία έμεινε παντρεμένος μέχρι το θάνατό του και με την οποία απέκτησε άλλους δυο γιους, τον Peter και τον Eric. Ο Eric Douglas πέθανε από χρήση ναρκωτικών το 2004, σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Ο Michael Douglas δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, που τον δείχνει στον κοινό τάφο του Kirk Douglas και της Anne Buydens.

«Τι εξαιρετικό ζευγάρι ήταν. Μου λείπουν και οι δύο τόσο πολύ. Αυτός ο μήνας σηματοδοτεί την 3η επέτειο από το θάνατο του μπαμπά το 2020. Θέλω να ενημερώσω όλους για την απίστευτη συλλογή αρχείων που συγκεντρώσαμε για την καριέρα του μπαμπά, τη ζωή του και τη φιλανθρωπία του, όπως και τον απίστευτο έpωτα μεταξύ των δυο τους», έγραψε στη λεζάντα, παραπέμποντας τους followers του να επισκεφτούν τον ιστότοπο του Ιδρύματος Douglas.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, τα τελευταία χρόνια η καλλιτεχνική κληρονομιά του Kirk Douglas έχει τεθεί υπό έλεγχο, λόγω των ισχυρισμών ότι βίaσε τη Natalie Wood όταν εκείνη ήταν έφηβη. Ο ισχυρισμός επιβεβαιώθηκε από την ίδια την αδελφή της, Lana Wood, στο βιβλίο της «Little Sister: My Investigation into the Mysterious Death of Natalie Wood».

Με τη δημοσιότητα να περιστρέφεται γύρω από την κατηγορία στα τέλη του 2021, ο Michael Douglas είχε δηλώσει τότε: «Μακάρι να αναπαυθούν και οι δύο εν ειρήνη».

Να σημειωθεί ότι ο 78χρονος Michael Douglas είναι παντρεμένος από το 2000 με την 53χρονη Catherine Zeta-Jones. Οι διάσημοι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη 19χρονη Carys και τον 22χρονο Dylan. Ο Michael Douglas έχει κι έναν γιο, τον 44χρονο Cameron, από τον προηγούμενο γάμο του με την παραγωγό ταινιών Diandra Luker.