Breaking News

Σ. Καλυβάτσης: «Θα έκανα ξανά σάτιρα, αλλά η εποχή μας είναι προβληματική, με το pοlitical cοrrect και όλα αυτά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε στο θέατρο Βέμπο, όπου ανεβαίνει η παράσταση «Άνδρες με τα όλα τους», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: (Άντρες) Αντώνης Λουδάρος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Πατριαρχέας, Ντάνιελ Νούρκα και (Γυναίκες) Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Κατερίνα Στικούδη. 

«Είμαστε εδώ, στο θέατρο Βέμπο και... ξεβpακωvόμαστε καθημερινά», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

Και συνέχισε: «Θα έκανα ξανά σάτιρα στην τηλεόραση, ωστόσο η εποχή μας είναι λίγο προβληματική, με το pοlitical cοrrect και όλα αυτά... Έχουμε περάσει στην άλλη πλευρά και δεν μπορείς να πεις τίποτα για κανέναν γιατί κάποιος θα παρεξηγηθεί. Από σατιρικές εκπομπές έχουν μείνει οι "Ράδιο Αρβύλα" και ο Νίκος Μουτσινάς...». 

«Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι θα μπορούσα να αντικαταστήσω τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στους "Ράδιο Αρβύλα". Και δεν ξέρω και αν μου ταιριάζει κάτι τέτοιο...», τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να κάνω ξανά ένα τηλεπαιχνίδι. Οι σειρές που παίζονται έχουν πολύ δράμα... Με φαντάζεσαι να παίζω στο "Μαύρο Ρόδο"; Μόνο αν έκανα το μαύρο ρόδο το ίδιο!».

Δείτε το βίντεο του Open.