Breaking News

Κ. Λάσπα για την ανάρτησή της για τις Drag Queens: «Ήταν μεμονωμένες οι προελεύσεις αυτών των χαρακτηρισμών» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την ανάρτηση που είχε κάνει στα τέλη του περασμένου χρόνου, σχετικά με εκδήλωση σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ρωτήθηκε η Κατερίνα Λάσπα.

Η Κατερίνα Λάσπα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», όπου εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου του 2022, είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα social media η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση, από το Thessaloniki Pride και την οργάνωση «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο», σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Η παρουσιάστρια είχε γράψει τότε σε story της στο Instagram: «Σήμερα Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού της Θεσσαλονίκης. Αθλιότητα. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του. Κανένας, όμως, δεν έχει το δικαίωμα, με πλάγιο τρόπο, να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια».

Όταν η ρεπόρτερ επισήμανε ότι την είχαν χαρακτηρίσει ομoφοβική και ρατσίστρια, η Κατερίνα Λάσπα απάντησε: «Ήταν πολύ μεμονωμένες οι προελεύσεις αυτών των χαρακτηρισμών, όπως τις άκουσα, χαμογέλασα. Γι' αυτούς που με ξέρουν ή γι' αυτούς που λίγο μπορεί να με έχουν παρακολουθήσει, είναι εκτός του πεδίου μου».

Και πρόσθεσε: «Στη δημόσια έκθεση όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και, επειδή τα περισσότερα πάντα είναι υποβολιμαία, δεν με αγγίζουν».