Breaking News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Π. Φιλιππίδη: «Δεν σχολίασα την απόφαση του δικαστηρίου, είναι απόλυτα σεβαστή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τη γυναίκα που είχε καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιaσμό, ο συνήγορος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είχε γνωστοποιήσει ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του έδωσε εντολή να κατατεθεί αγωγή... Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου διευκρίνισε, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή της στο Ρride 98.6:

«Μόλις ενημερώθηκα για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη που εκπροσωπείται από τον κ. Δημητρακόπουλο.

Θέλω να διευκρινίσω σχετικά με κάποιες δηλώσεις που έκανα στα κανάλια, που με περίμεναν έξω από το θέατρο. Απάντησα σε μία ερώτηση για το αν μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα...

Έχουμε περάσει πάρα πολλά χρόνια μαζί με αυτά τα κoρίτσια. Έχουμε γίνει οικογένεια πια. Η κοπέλα έχει καταγγείλει κάποια πράγματα και σαν οικογένειά της τη στηρίζω και θα τη στηρίζω και θα είμαι δίπλα της.

Δεν σχολίασα την απόφαση του δικαστηρίου, είναι απόλυτα σεβαστή. Θα ήμουν εντάξει αν σχολίαζα και τα θετικά ή αν γιόρταζα τη θετική έκβαση που είχε για μας το ένα κομμάτι της απόφασης του δικαστηρίου, δεν το έκανα. Όπως δεν το έκανα και για την αρνητική έκβαση, κατά την άποψή μου. Έχω άποψη, είμαι άνθρωπος, αγαπώ τους ανθρώπους που παλεύουν και σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις του δικαστηρίου».

Το παραπάνω ηχητικό απόσπασμα παρουσιάστηκε στο Πρωινό. Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.