Breaking News

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης καταθέτει αγωγή κατά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, γνωστοποίησε ότι ο ηθοποιός του έδωσε εντολή να κατατεθεί αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τις δυο απόπειρες βιaσμού, ενώ αθωώθηκε ομόφωνα, λόγω αμφιβολιών, για τον βιaσμό κατ’ εξακολούθηση. 

«Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα, γιατί νιώθω ότι αυτό το κoρίτσι δεν δικαιώθηκε προσωπικά», είχε αναφέρει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη ραδιοφωνική εκπομπή της...

Σε νέες δηλώσεις, που έκανε στις κάμερες έξω από το θέατρο Νέος Ακάδημος, η γνωστή ηθοποιός τόνισε: 

«Μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί την είχα έννοια... Ένα κoρίτσι, που έχει βιaστεί δυο φορές, δεν δικαιώθηκε. Παρ' όλα αυτά, μίλησα μαζί της, ήταν χαρούμενη και μου είπε ότι νιώθει πως έκανε ό,τι μπορούσε για να γίνει όλο αυτό που έγινε... Η υπεράσπιση της άλλης πλευράς ας λέει ό,τι θέλει, δε με ενδιαφέρει καθόλου...».


O Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha: «Αυτή η δήλωση αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή εκ μέρους της κυρίας Αναστασοπούλου της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες. Δηλαδή, τέτοια έλλειψη σεβασμού στη Δικαιοσύνη που ομόφωνα, με την σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως, αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξακολουθεί και λέει τον Πέτρο Φιλιππίδη βιaστή κατ' εξακολούθηση, δύο φορές. Σας λέω, λοιπόν, ότι για αυτές τις δηλώσεις της κυρίας Αναστασοπούλου, η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δηλαδή, δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο για αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιaστή».

Και πρόσθεσε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας να κατατεθεί τη Δευτέρα αγωγή. Διότι είναι παντελής έλλειψη σεβασμού, όχι του τεκμηρίου της αθωότητας, αλλά της ομόφωνης απόφασης. Ουσιαστικά, κατηγορεί και το δικαστήριο η κυρία Αναστασοπούλου, προσβάλλει τη Δικαιοσύνη...».