Breaking News

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Απαίτησα από τον Γιώργο Κιμούλη να μου ζητήσει συγγνώμη μπροστά στον θίασο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αποκαλυπτική διάθεση, η Μαρίνα Λαμπροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου είχε ξεχωρίσει με την ομορφιά της και την παρουσία της ως χορεύτρια και παρουσιάστρια στην εκπομπή «3,2,1» του ANT1, ενώ αργότερα είχε συμμετάσχει και σε σειρές όπως «Τα φιλαράκια» και «Πάτερ Ημών». Στη συνέχεια είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πέρασε κάποια χρόνια στην Καβάλα, όπου εργαζόταν ως καθηγήτρια χορού. Το 2018 επέστρεψε στην Αθήνα, ενώ είχε αποκαλύψει τότε: «Η ζωή δεν μας τα έφερε όπως θα θέλαμε. Ο πατέρας του παιδιού μου πέθανε πριν από δύο χρόνια, από ανεύρυσμα εγκεφάλου, στα 47 του».

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου έχει κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή της και άνοιξε σχολή χορού, ενώ τον περασμένο χρόνο συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the Stars».

«Όταν ήμουν στο Dancing είχα μπει στο Twitter και έπαθα το σοκ της ζωής μου... Μου είχε πει η Βίκυ Καγιά "Μαρίνα, μακριά από το Twitter" και είχε απόλυτο δίκιο, η συνεργασία μας ήταν άψογη», είπε.

Και πρόσθεσε: «Στην εκπομπή "3,2,1 ΑΝΤ1" υπήρχαν πολλές ίντριγκες και γι' αυτό τον λόγο διέκοψαν απότομα την εκπομπή τη δεύτερη χρονιά. Μιλάω μόνο με την Άννα Μαρία Λογοθέτη, πού και πού γράφουμε κανένα μήνυμα. Με την... Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου καμία σχέση, δεν μιλάμε ποτέ! Ούτε τότε μιλούσαμε! Δεν μου μιλούσε, δεν ξέρω γιατί...».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη: «Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν δύσκολη. Ήταν πάρα πολύ έντονος, όχι σε αυτά που λένε, αλλά γενικότερα στον τρόπο του. Τον εκθειάζω ως ηθοποιό, αλλά μέχρι εκεί. Ήταν πολλές μέρες που κάναμε πρόβα και κάποια στιγμή - εκεί που περιμέναμε από το πρωί μέχρι το βράδυ να έρθει η σειρά μας - τόλμησα να ρωτήσω στις 11 τη νύχτα... "Εμάς θα μας χρειαστείτε άλλο;". Τα εξ αμάξης! Αφού σταμάτησε την πρόβα, είπε "Πού είναι η μικρή;". Είπα "Δεν με λένε μικρή, με λένε Μαρίνα Λαμπροπούλου και απαιτώ να μου ζητήσετε συγγνώμη μπροστά στον θίασο". Και μου ζήτησε συγγνώμη».