Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε συγκινημένη η Δώρα Παπαδαντωνάκη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Δώρα Παπαδαντωνάκη αποχώρησε από το MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής (17/2).

Νωρίτερα, στο συμβούλιο, οι τρεις ομάδες - η κόκκινη, η μπλε και η πράσινη -  συνάντησαν τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, οι οποίοι ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας, που πραγματοποιήθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η μπλε. Τη δεύτερη θέση πήρε η πράσινη ομάδα και την τρίτη η κόκκινη.

Τα μέλη της μπλε ομάδας έδωσαν ασυλία σε έναν παίκτη της κόκκινης ομάδας και συγκεκριμένα στον Θεόδωρο Γαλάνη.

Κατόπιν ο αρχηγός της ηττημένης κόκκινης ομάδας κλήθηκε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ή να δώσει ασυλία σε ένα μέλος της ομάδας του. Ο Δημήτρης Πολιτάκης αποφάσισε να δώσει ασυλία στη Σέβα Λογοθέτη.


Από την κόκκινη ομάδα βγήκαν στον «τάκο» η Πωλίνα Βετσίνοβα και η Δώρα Παπαδαντωνάκη, οι οποίες στη δοκιμασία αποχώρησης κλήθηκαν να αντιγράψουν πιάτο της καταξιωμένης chef Κρίστυ Καραγεώργου. 


Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε η προσπάθεια της Δώρας Παπαδαντωνάκη. Οι κριτές και η καλεσμένη chef βρήκαν ωμή καραβίδα στο πιάτο της Δώρας, ένα λάθος που αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς την οδήγησε εκτός MasterChef.

Η Δώρα φορτίστηκε έντονα τη στιγμή που αποχαιρετούσε τους κριτές, με τους υπόλοιπους παίκτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. «Δεν είμαι στεναχωρημένη, είμαι συγκινημένη», είπε αργότερα στην κάμερα της παραγωγής.