Breaking News

Πέθανε η Stella Stevens (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 84 ετών, η Stella Stevens. Η Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες "The Nutty Professor" και "The Poseidon Adventure", ενώ πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Elvis Presley στο "Girls! Girls! Girls!".

Σύμφωνα με το Deadline, η Stella Stevens άφησε την τελευταία της πνοή στο Λος Άντζελες, την Παρασκευή (17/2), μετά από μακρά μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ. 

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε στο Deadline από το γιο της, τον ηθοποιό και παραγωγό Andrew Stevens και τον επί χρόνια φίλο της John O'Brien.


Η Stella Stevens παντρεύτηκε το 1954, μόλις στα 16 της, με τον ηλεκτρολόγο Noble Herman Stephens, με τον οποίο απέκτησε το μοναδικό της παιδί το 1955, τον Andrew Stevens. Το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια αργότερα και τελικά πήρε διαζύγιο το 1957.

Ο επί 37 χρόνια σύντροφός της, ο ροκ κιθαρίστας Bob Kulick, πέθανε τον Μάιο του 2020. Ο αδερφός του, Bruce Kulick - πρώην κιθαρίστας του συγκροτήματος Kiss - έγραψε την Παρασκευή στο Twitter: 

«Η θρυλική ηθοποιός Stella Stevens, η επί χρόνια σύντροφος του αδερφού μου, πέθανε σήμερα το πρωί από μακροχρόνια ασθένεια. Επιτέλους ξαναβρίσκεται με τον Bob σήμερα. Πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες που αγαπώ. Ήταν πολύ ξεχωριστό για την οικογένειά μου και για μένα να τη γνωρίσουμε προσωπικά. Αναπαύσου εν ειρήνη Stella, 1938-2023».


Η Stella Stevens, που γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1938, είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο. Το πραγματικό της όνομα ήταν Estelle Eggleston. Εμφανίστηκε σε τρία εξώφυλλα του Ρlaybοy, ενώ ήταν η Ρlaymate του μήνα για τον Ιανουάριο του 1960.

Η καριέρα της ως ηθοποιός ξεκίνησε το 1959. Εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και τηλεταινίες, ενώ πρωταγωνίστησε σε δημοφιλείς ταινίες όπως:

"Girls! Girls! Girls" (1962) με τον αείμνηστο Elvis Presley, "The Nutty Professor" (1963) με τον αξέχαστο Jerry Lewis, "The Courtship of Eddie's Father" (1963), "The Silencers" (1966), "Where Angels Go Trouble Follows!" (1968), Sol Madrid (1968), "The Ballad of Cable Hogue" (1970), "The Poseidon Adventure" ( 1972) κ.α.

Το 1960, κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα ως η πιο υποσχόμενη νέα ηθοποιός για το ρόλο της στην πρώτη της ταινία "Say One for Me" (1959), στην οποία πρωταγωνίστησαν ο Bing Crosby και η Debbie Reynolds.

Σκηνοθέτησε, επίσης, δύο ταινίες, το "The American Heroine" (1979) και το "The Ranch" (1989), με πρωταγωνιστή το γιο της, Andrew Stevens.






Με πληροφορίες από: Deadline - BBC - wikipedia