Breaking News

Οι έξι νέοι παίκτες που μπήκαν στο Survivor - Χαμός ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έξι νέοι παίκτες μπήκαν στο Survivor All Star στο επεισόδιο της Κυριακής (19/2), ανατρέποντας τις ισορροπίες στις δύο ομάδες.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Χριστίνα Κεφαλά μπήκαν στην ομάδα των Διασήμων ενώ ο Νικόλας Αγόρου, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η Τζο Μαριδάκη ενσωματώθηκαν στην ομάδα των Μαχητών.

Η άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου προκάλεσε αναστάτωση στους Κόκκινους. Η γνωστή τραγουδίστρια περίμενε κάποια εξήγηση από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος είχε καταγραφεί σε τρυφερές στιγμές με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Οι εξηγήσεις δεν δόθηκαν ποτέ, προκαλώντας την έκρηξη της Ελευθερίας Ελευθερίου. «Δεν ήσουν σωστός σε μία γυναίκα, που ήταν φίλη σου πέντε χρόνια και την έχεις αδειάσει...», τόνισε, ενώ είπε εκνευρισμένη στον Μάριο:

«Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μ...α να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει κι ένας αντίλογος. Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου».

«Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου! Mε έλεγες αγάπη σου, μωρό σου... Γούσταρες εμένα και μετά γούσταρες και την Καρολίνα», πρόσθεσε.

«Χέσ…ες και για την Καρολίνα! Αυτή τη στιγμή θέλεις να σώσεις τον κ...ο σου! Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου!», του είπε, επίσης, η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ένταση υπήρξε και με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος ζήτησε από τον Μάριο να δώσει μία αντρίκεια εξήγηση. Ο Μάριος εκνευρίστηκε και τον αποκάλεσε «βασιλιά του ριάλιτι».

Δείτε τα βίντεο.