Breaking News

Πάνος Ιωαννίδης: Η σύντροφός του, ο γιος τους και το MasterChef (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης (22/2), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε, για πρώτη φορά, τον Πάνο Ιωαννίδη στο «The 2Night Show».

Ο καταξιωμένος σεφ μίλησε για τη διαδρομή του στην «κουζίνα» από μικρή ηλικία, τις «ατυχείς» προσπάθειές του να γίνει αθλητής, το modeling, τις δουλειές ως σερβιτόρος, την εποχή που μαγείρεψε για τον πρίγκιπα του Μονακό και την αναγνώριση από το ευρύ κοινό που ήρθε με το MasterChef.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη νέα «πίστα ζωής», στην οποία μπήκε με τον ερχομό του γιου του, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάιο του 2022.

«Με το μωρό η ζωή μου πήγε σε μια άλλη πίστα. Κοιμάμαι λίγες ώρες, αλλά βάζει και πλάτη η σύντροφός μου. Και πριν το παιδί δεν είχα χρόνο, αλλά τώρα δεν έχω καθόλου χρόνο», τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Για τη σύντροφό του ανέφερε: «Δεν έχει καμία σχέση με τις κουζίνες, είναι δικηγόρος. Σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Προσπαθώ τώρα να της μάθω να μαγειρεύει λίγο, εντάξει κάτι γίνεται, είμαστε σε καλό επίπεδο. Είναι δύσκολη μαθήτρια».

Επίσης, εξομολογήθηκε ότι στα μελλοντικά του σχέδια είναι... να «πάρει τα βουνά». Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Φέτος αγοράσαμε ένα σπίτι στο Πήλιο και θα ήθελα κάποια στιγμή να μείνουμε μόνιμα εκεί».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.