Breaking News

Survivor: Η Καρολίνα έστειλε μήνυμα στον Μάριο - Επική στιγμή με τον Κ. Παπαδόπουλο, δεν αναγνώρισε τον φίλο του (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/2) του Survivor All Star, οι Μαχητές δεν κατάφεραν για ακόμα μία φορά να κερδίσουν στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δέχτηκε ηχητικό μήνυμα από την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Στο αγώνισμα, οι Διάσημοι κέρδισαν για άλλη μία φορά την επικοινωνία, καθώς επικράτησαν των Μαχητών με 10-7.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τον Μάριο Πρίαμο ότι του έστειλε ηχητικό μήνυμα η Καρολίνα, ενώ του έδωσε την επιλογή να επιλέξει αν θέλει να το ακούσει ή όχι.

Ο Μάριος αποφάσισε να το ακούσει, ωστόσο, σε δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής, ζήτησε από την Καρολίνα να αφήσουν, για την ώρα, τα προσωπικά τους στην άκρη.

Από την πλευρά της η Ελευθερία Ελευθερίου είπε ότι ο Μάριος πρέπει να ακούσει το μήνυμα. Επίσης, τόνισε ότι παραξενεύτηκε που του έστειλε το μήνυμα η Καρολίνα, γνωρίζοντας ότι η ίδια συμμετέχει στο παιχνίδι. 


Οι Διάσημοι άκουσαν τα ηχητικά μηνύματα που τους έστειλαν αγαπημένα τους πρόσωπα, ανάμεσά τους και της Καρολίνας, η οποία φορούσε στη φωτογραφία καλτσάκια με καρδούλες. Η Ελευθερία Ελευθερίου παρακολουθούσε ανέκφραστη...

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star ανέφερε: «Hey you passenger. Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με τη δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι survivor με όλη τη σημασία της λέξεως. Φιλιά σε όλη την ομάδα. Σου στέλνω φως, φιλιά στη Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ... θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλιά πολλά». 

Στη συνέχεια ο Μάριος σχολίασε: «Εντάξει, την Καρολίνα την ξέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα. Το σχολίασα και πριν... Γενικότερα αυτό το σκηνικό με έχει φέρει σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, γιατί δεν είναι εύκολο όταν αναφέρονται προσωπικά σε ένα παιχνίδι. Ο στόχος και η σκέψη μου δεν ήταν αυτή. Είμαστε μεγάλοι και ώριμοι άνθρωποι. Σίγουρα όταν θα βγούμε, θα μπορώ να εκφέρω κι εγώ λόγο, γιατί από δω μέσα δεν μπορώ. Έτσι, όταν έρθει η ώρα, θα πούμε όσα είναι να πούμε. Ζητώ από την Καρολίνα κι από όλους να σεβαστούν το ό,τι είμαι εδώ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα. Και... όλα καλά...».
 

Επική ήταν η στιγμή, όπου ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν αναγνώρισε τον φίλο που του έστειλε μήνυμα (!), με τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.


Δείτε στο βίντεο όλα τα μηνύματα που δέχτηκαν οι Διάσημοι.