Breaking News

«Πλημμύρισε» από κόσμο η Λίμνη Πλαστήρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, οι Έλληνες «ψήφισαν» παραδοσιακά περιφέρεια. Πλημμύρισε από κόσμο και φέτος το μαγευτικό Πήλιο, με το ιστορικό τρενάκι, το Μουτζούρη, να πραγματοποιεί μαγευτικές διαδρομές. Δημοφιλής προορισμός και η Λίμνη Πλαστήρα, ιδιαίτερα για τους πιο εναλλακτικούς. Στην περιγραφή του βίντεο της ΕΡΤ, σημειώνεται:

Ένα χωριό καρτ ποστάλ. Ένα ζωντανό μουσείο είναι το παραδοσιακό χωριό Βυζίτσα του Πηλίου με τη μοναδική αρχιτεκτονική του και τα καλντερίμια του, που το τριήμερο της Αποκριάς έχει κατακλυστεί από κόσμο.

Μοναδικές επισκέψεις στη φύση με ορειβατικές διαδρομές και βόλτες με τα άλογα, αλλά και το γυναικείο συνεταιρισμό που προσφέρει τα μοναδικά τοπικά προϊόντα στους επισκέπτες της Βυζίτσας.

Μοναδικό πέρασμα μέσα από τη φύση η διαδρομή από Βυζίτσα στις Μηλιές, με το ιστορικό Μουτζούρη, που βουλιάζει σε κάθε δρομολόγιο από κόσμο.

Πληρότητα 100% στις Μηλιές Πηλίου, με εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν την βόλτα τους στο χωριό και το φαγητό τους στα καταστήματα εστίασης.

Υπό τους ήχους των πνευστών αρχίζει το γλέντι σε μία κατάμεστη από κόσμο πλατεία, που διάλεξαν τον Άγιο Λαυρέντιο για το τριήμερο.

Το  πιο όμορφο στολίδι της Θεσσαλίας, τη  λίμνη Πλαστήρα  επέλεξαν πολλοί να περάσουν το τριήμερο. Βόλτα με τα υδροποδήλατα, τοξοβολία και βόλτα με κανό απόλαυσαν, όσοι επέλεξαν τη φύση από τις πόλεις με τις καρναβαλιστικές εκδηλώσεις.

Στο 85% η πληρότητα στα καταλύματα της Λίμνης Πλαστήρα με τους ξενοδόχους να δηλώνουν ικανοποίηση.

Ο εναλλακτικός τουρισμός στη Λίμνη Πλαστήρα είναι πολύ ανεπτυγμένος, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για δραστηριότητες, τόσο για τους λάτρεις της αδρεναλίνης όσο και γι' αυτούς που αγαπούν τη φύση και την ηρεμία.