Breaking News

Ραφαήλ Καρυωτάκης: «Ο στόχος μου είναι να πάω σε δραματική σχολή, τρελαίνομαι μ' αυτή τη δουλειά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του «The 2Night Show» φιλοξενήθηκε ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, ο πολυτάλαντος νεαρός, που ενώ σπούδασε επιμελητής πτήσεων, μεταπήδησε στο χώρο του modelling, προσέλκυσε εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και τελικά «προσγειώθηκε» στην τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συμμετοχή του στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»:

«Εγώ τελειώνω φέτος στη "Γη της Ελιάς", είναι κάτι το οποίο έχουμε συζητήσει με τον Ανδρέα Γεωργίου και το έχουμε συμφωνήσει. Αυτή ήταν η καλύτερη λύση για μένα και για προσωπικούς μου λόγους που πρέπει να βρίσκομαι στην Αθήνα. Τα γυρίσματα γίνονται και στη Μάνη και στην Αθήνα, αλλά πηγαίνουμε πολύ και στην Κύπρο.

Ήμουν αρκετά έτοιμος με την κάμερα, δηλαδή δεν είχα το συνηθισμένο του να φρικάρω επειδή υπάρχει μια κάμερα εκεί πέρα. Δεν φρίκαρα ιδιαίτερα, οι πρώτες μου σκηνές ήταν με τον Τάσο Ιορδανίδη και τον Πασχάλη Τσαρούχα. Πήγα στο σετ ολοκαίνουργιος και φρέσκος, χωρίς να έχω ξαναπεί ατάκα στη ζωή μου. "Παναγία μου, Χριστέ μου, κάντε να πάνε όλα καλά" είπα και δεν με έκαναν ούτε στο τόσο να νιώσω άσχημα. Ίσα ίσα που με βοήθησαν, μου είπαν καλά λόγια, με εμψύχωσαν και με το που τελείωσε η πρώτη μου σκηνή είπα πως "από δω και πέρα αυτό είναι η ζωή μου".

Αυτή τη στιγμή, αν πάνε όλα καλά, θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ο στόχος μου είναι να πάω σε μια δραματική σχολή. Τρελαίνομαι μ' αυτή τη δουλειά, πηγαίνω χωρίς να νιώθω ότι πάω στη δουλειά. Αυτό είναι πολύ βασικό γιατί στις προηγούμενες μου δουλειές σκεφτόμουν πολλές φορές το προηγούμενο βράδυ "ποιος πάει αύριο για δουλειά...". Τώρα πάω και είμαι χαρούμενος, νιώθω ότι κάτι δημιουργώ κι αυτό ήθελα να κάνω ούτως ή άλλως...».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.