Breaking News

Σεισμός στην Τουρκία - Μπουράκ Χακί: «Σκοτώθηκαν 12 συγγενείς της συντρόφου μου - Ένας μουσικός έχασε 16 ανθρώπους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 μίλησε το βράδυ της Τετάρτης (22/2) ο Μπουράκ Χακί, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Η Γέφυρα» του ANT1+, η οποία έκανε πρεμιέρα στον ελεύθερο ΑΝΤ1... Ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον καταστροφικό σεισμό της Τουρκίας, που οδήγησε στο θάνατο χιλιάδες ανθρώπους:

«Είναι μία πραγματικά μεγάλη τραγωδία. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε για 43.000 νεκρούς, όμως είναι σίγουρα πολύ περισσότεροι...

Σκοτώθηκαν 12 άτομα από το συγγενικό περιβάλλον της συντρόφου μου, ένας σώθηκε. Ένας Τούρκος μουσικός έχασε 16 ανθρώπους. Χάσαμε και έναν ποδοσφαιριστή (σ.σ. Christian Atsu), είναι μία πολύ μεγάλη τραγωδία...

Ευχαριστούμε πολύ την Ελλάδα που μας βοήθησε, όπως και τις άλλες χώρες. Πολλές χώρες ήρθαν να μας βοηθήσουν...

Πήραμε πολλά πράγματα από την Ελλάδα και ευχαριστούμε τον καθένα. Γνωρίζω ότι μας αγαπούν, όπως κι εμείς το αισθανόμαστε αυτό. Όποτε ήμουν στην Ελλάδα το αισθανόμουν αυτό. Σας ευχαριστούμε που είσαστε φίλοι μας, που είσαστε γείτονές μας. Έχουμε αιώνες ολόκληρους που ζήσαμε μαζί...».

Δείτε το βίντεο.