Breaking News

Super Κική: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (23/2), έκανε τις πρώτες δηλώσεις η Super Κική, ο οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, όπως και οι δυο φίλες της που είχαν συλληφθεί.

Η Super Κική συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (20/2), μαζί με δύο φίλες της. Η γνωστή influencer υποστήριξε ότι προσπάθησε να βοηθήσει μία φίλη της, η οποία κατήγγειλε ότι δέχεται συστηματικά κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της. 

Από την πλευρά του ο 37χρονος πρώην σύντροφος της φίλης της κατήγγειλε πως οι δύο γυναίκες έβαλαν έναν άντρα να τον ξυλοκοπήσει. Μάλιστα, υποστήριξε ότι του πήρε και το κινητό τηλέφωνο.

Σε βάρος των τριών γυναικών ασκήθηκε δίωξη για ληστεία, πρόκληση σωματικής βλάβης και ηθική αυτουργία. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ...

Η Super Κική, οι δύο άλλες γυναίκες και ο 37χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους. Η influencer - που αποχώρησε από την Ευελπίδων λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι, συνοδεία των δικηγόρων της - δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Όλα καλά, σας αγαπάω όλους. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με στήριξε. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω από τον λογαριασμό μου στο Instagram. Νιώθω βασίλισσα μετά την απόφαση. Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες... Έχω να κάνω μπάνιο από τη γέννησή μου...».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή  T-Live.