Breaking News

Survivor: Η επιστροφή της Μελίνας από το νοσοκομείο και το σχόλιο του Βασάλου - «Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επέστρεψε στην παραλία των Μαχητών η Μελίνα Μεταξά, η οποία στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor All Star είχε νιώσει αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής, η Μελίνα Μεταξά τόνισε: «Γύρισα από την κλινική σήμερα στην ωραία μας παραλία. Είχα πάρα πολλή αγωνία για να δω αν θα ήταν όλη η ομάδα εδώ. Πρώτο είδα τον Χρήστο, που μου ανακοίνωσε ότι ο φίλος του, ο Σώζων, αποχώρησε. Η αλήθεια είναι είναι ότι περίμενα πως θα έφευγε ένας κόκκινος και θα ήμασταν όλοι εδώ».

Σε συζήτησή της με τους παίκτες της μπλε ομάδας, η Μελίνα εξήγησε για την κατάσταση της υγείας της: «Έχω μια πολύ μικρή κήλη, η οποία, με το χτύπημα που έφαγα στο αγώνισμα και τη λιποθυμία μετά, προκάλεσε διάσειση και δημιουργήθηκε μια μικρή φλεγμονή, την οποία θα κοιτάξουμε. Θα πρέπει να φοράω αυτό το καλλιτεχνικό κολάρο».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε στην κάμερα του Survivor All Star: «Ευελπιστώ να είναι καλά, αν και μου είπε ότι η γιατρός της είπε πως θα πρέπει να κάτσει για τρεις εβδομάδες έξω. Και θα το πάρει πάνω της και θα παίξει αύριο, μεθαύριο. Δεν ξέρω τώρα τι έχει γίνει. Θα δείξει η πορεία τι θα γίνει με τη Μελίνα. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλα, είτε είναι για τους αγώνες είτε είναι για τη συμβίωση είτε είναι για την ψυχολογία της».