Breaking News

Survivor - Κόρομι για Αφροδίτη: «Έπαιρνε πληροφορίες από Δαλάκα και Ασημίνα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor All Star της Δευτέρας (13/2), μετά τις δηλώσεις της Αφροδίτης Σκαφίδα, που τόνισε ότι νιώθει σαν παράσιτο στην ομάδα της, ο Γιώργος Κόρομι είπε στην κάμερα της παραγωγής:

«Βάλλομαι από την ομάδα μου... Η κόκκινη ομάδα γύρισε εναντίον μου. Βασικά ένα άτομο στράφηκε εναντίον μου, η Αφροδίτη Σκαφίδα. Με το που μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι είναι μια υποομάδα στην κόκκινη ομάδα, η οποία είναι ο Νίκος, ο Στάθης, ο Σπύρος, ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Αφροδίτη. Και παράλληλα η Αφροδίτη παίρνει και πληροφορίες από Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα, τις οποίες τις μεταβιβάζει στην υποομάδα της. Εμένα αυτό σαν κίνηση δεν μου αρέσει, γιατί ένα άτομο σαν κι αυτό δεν μπορώ να το εμπιστευτώ.

Ξαφνικά η υποομάδα της στην κόκκινη ομάδα δεν αντέχει άλλο την Αφροδίτη για λόγους που είναι πολλοί, από ό,τι έχουμε ακούσει. Οπότε, η Αφροδίτη θέλησε ξαφνικά να πλησιάσει εμάς μετά από 1,5 μήνα.

Με τα παιδιά το συζητήσαμε και είπαμε ότι είναι σίγουρα επικίνδυνο άτομο, γιατί όταν βλέπουμε αυτό που έχει κάνει μέσα σε 6 εβδομάδες - με πληροφορίες, με το φαγητό και τα πάντα - εγώ δεν μπορώ να κάτσω, όπως με τα παιδιά που κάνουμε παρέα... Ξαφνικά ανέφερε κάτι τέτοιο για να προκαλέσει εντάσεις κι εντυπώσεις...».