Breaking News

Survivor - Μισθοφόρος: «Εμένα και την Ευρυδίκη η παραγωγή μας πέταξε σαν τρίχα από ζυμάρι...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε από το Survivor All Star και πλέον σχολιάζει τις εξελίξεις με αναρτήσεις του στα social media.

O Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε αποχωρήσει από το Survivor All Star δίχως να μιλήσει και χωρίς να χαιρετήσει κανέναν συμπαίκτη του, ενώ είχε κάνει και ένα καυστικό story στο Instagram. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, οι απαντήσεις του στους ρεπόρτερ είχαν προκαλέσει αίσθηση...

Ο Μισθοφόρος σχολίασε τη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία στο συμβούλιο, όπως και τα πλάνα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφήνοντας - για ακόμη μία φορά - αιχμές για την αποχώρηση του, όπως και για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Εκτός από τον Κρις Σταμούλη, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο τέταρτος υποψήφιος θα προκύψει απόψε, το βράδυ της Τρίτης (7/2).

«Τώρα που βγήκε η Μαριαλένα (που είναι παλτό) απέναντι στον Χάρο και τον Κρις (που είναι  αδιάφοροι), θα πετάξουν σίγουρα αυτή τη φορά αδύναμο στο κοινό για να κρατήσουν τη Μαριαλένα, γιατί έχει ζουμάκι τώρα με τον Κωνσταντίνο. Όπως αν θυμάστε καλά έγινε και με την Ευρυδίκη και την Καρολίνα, που είχε ζουμάκι με τον Μάριο. Άρα πού καταλήγουμε, ότι η παραγωγούλα μας πέταξε και εμένα και την Ευρυδίκη σαν τρίχα από ζυμάρι γιατί δεν δίναμε ριάλιτι. Και εμείς περάσαμε ως τα παλτά...», έγραψε στο Twitter.

Νωρίτερα, αναφερόμενος στο ξέσπασμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ότι δεν τη στηρίζει η ομάδα της, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τα έβαλε με τον Ηλία Μπόγδανο.

Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Μαριαλένα μου! Εγώ στα είχα πει για όλους και για όλα! Δεν άκουγες... Μπόγδανε τα ίδια έκανες και σε μένα! Στο δέντρο μου έλεγες δε θα σε ψηφίσω και την άλλη μέρα με ψήφισες! Ο καθένας εκεί είναι για πάρτη του, αν παρατηρήσετε οι καλοί παίκτες όταν κερδίζουν όλα καλά, όταν χάνουν όλο προβλήματα... Έρχονται κι αλλά...».