Breaking News

Survivor - Τριαντάφυλλος: «Ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται στο δάσος με τη Σταυρούλα και τον Κατσούλη» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία σειρά από stories στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε τα χθεσινοβραδινά πλάνα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/2) του Survivor All Star.

Παίκτες των Μαχητών παρατήρησαν πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν έρθει κοντά και ότι απουσιάζουν συχνά από την καλύβα τους... Μάλιστα, η κάμερα τους κατέγραψε να κοιμούνται μαζί στην καλύβα.

«Μη μασάτε ρε, κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο την τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Σε άλλο story του ανέφερε: «Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα, βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, απλά μην τρώτε ό,τι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή, ξέρει ότι έχει κάμερες. Δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει, οπότε μη μασάτε!».

Σε ένα τρίτο post, ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Πονάτε κάποιοι με αυτά που λέω;;; Οκ, από αύριο "Σασμός" μόνο. Άντε γεια πελάτες».