Breaking News

Survivor: Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση η Χριστίνα Κεφαλά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο συμβούλιο του Survivor All Star, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Κυριακής (26/2), η Χριστίνα Κεφαλά αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Νωρίτερα, οι Μαχητές επικράτησαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με τον Γιωρίκα Πιλίδη, που ενσωματώθηκε στους Μπλε, να διαμορφώνει το τελικό 10-8.


Στο συμβούλιο οι Διάσημοι οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία. Η Χριστίνα Κεφαλά, που πήρε 9 ψήφους από τους συμπαίκτες της, είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

«Δεκτή και σεβαστή η απόφαση της ομάδας μου, το περίμενα ούτως ή άλλως. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί ο οποιοσδήποτε σ' αυτή τη θέση οπότε γιατί όχι κι εγώ αυτή τη στιγμή. Είμαστε όμως τρία νέα κoρίτσια με ίδιους αγώνες, ίδιες ήττες και ίδιες νίκες και απ' ότι βλέπω η ομάδα μου δεν ψήφισε 100% αγωνιστικά, αλλά ψήφισε σύμφωνα με ποιους έχουμε έρθει πιο κοντά... Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και η Ελευθερία. Δέχομαι την απόφαση, δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν και ούτε δημιουργώ κάτι μέσα στην ομάδα, αλλά θεωρώ ότι η ψήφος δεν ήταν 100% αγωνιστικά. Αν τους ρωτήσω έναν έναν, πιστεύω ότι όλοι θα έλεγαν πως η Χριστίνα μπορεί στο μέλλον να εξελιχθεί», είπε στον Γιώργο Λιανό.

Δείτε τα βίντεο.