Breaking News

Survivor - Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Το ένιωθα ότι θα αποχωρήσω - Ο Βασάλος ανάβει συνέχεια φυτίλια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Πρωινό μας» παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις που έκανε από τον Άγιο Δομίνικο ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor All Star... Ο παίκτης των Μαχητών τόνισε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Είχα ένα δυνατό προαίσθημα ότι θα αποχωρήσω... το ένιωθα. Όταν ανακοινώθηκε ότι αποχωρώ, όλοι οι συμπαίκτες μου με πλησίασαν. Κανένας δε θέλει να φεύγει κάποιος δικός του, κάπως έτσι νομίζω το αντιμετώπισαν.

Όλοι παριστάνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι, όπως στο παιχνίδι "Μια νύχτα στο Παλέρμο". Είμαστε όλοι μαζί και ταυτόχρονα χώρια.

Υπάρχουν αυξημένες προστριβές, καθώς υπάρχει πείνα, ανταγωνισμός και αντίξοες συνθήκες. Δεν κοιμόμασταν καλά, π.χ. ο Τάκης ροχάλιζε κάθε βράδυ και τον είχα ακριβώς στο κεφάλι μου...

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν λιγάκι προκατειλημμένος μαζί μου. Δεν ξέρω αν είναι γενικά έτσι σαν χαρακτήρας, δηλαδή πειραχτήρι και καυστικός. Αν ο Κωνσταντίνος προτιμά να είναι κοντά με κάποιον σαν τον Τάκη, πολύ ευχαρίστως. Εγώ γιατί να νοιαστώ γι' αυτό; Εγώ τον Κωνσταντίνο τον βλέπω να είναι κολλητός με τον Τάκη και τη Μαριαλένα... Δε νομίζω να έχω αφoδεύσει δίπλα στην καλύβα, όπως είπε. Για ποιο λόγο να κάνω κάτι τέτοιο; Σίγουρα δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο... Ο Βασάλος ανάβει συνέχεια φυτίλια. Δηλαδή... το τίποτα το κάνει τεράστιο, μετά του περνάει και μετά λέει "θα κάνω εγώ το δικό μου"...».