Breaking News

Survivor: Συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας - Κατσούλης σε Μαριαλένα: «Θα κάνουμε ένα παιδάκι;» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίζονται τα προβλήματα στη Μπλε ομάδα του Survivor All Star, η οποία έχασε στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (15/2), οι Μαχητές δεν κατάφεραν για ακόμα μία φορά να κερδίσουν στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Μάλιστα γνώρισαν τη συντριβή, καθώς οι Διάσημοι επικράτησαν με 10-3.

Μετά το αγώνισμα, εξελίχτηκε μία τρυφερή στιγμή ανάμεσα σε δύο αντίπαλους παίκτες. Ο Σάκης Κατσούλης στεναχωρήθηκε που η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

«Πώς γίνεται να μην σε σκέφτομαι; Όλους τους αγώνες που έχουμε κερδίσει, δεν μπορώ να μη σε σκέφτομαι... Μου είπε ο Στέλιος "δεν έχεις κάνει παιδί" και είπα "όχι, Μαριαλένα θα κάνουμε ένα;". Αλλά είχες νεύρα και δεν το συνέχισα... Το είπα όταν λέγαμε για τα παιδιά που έχουν οι υπόλοιποι, αλλά δεν με κοίταξες καν. Θα κάνουμε ένα παιδάκι; Θα κάνουμε ένα παιδάκι...», είπε στη Μαριαλένα και την αγκάλιασε τρυφερά.

Η Εύη Σαλταφερίδου συγκινήθηκε, ενώ δέχθηκε τη συγγνώμη που της ζήτησε ο Τάκης Καραγκούνιας, με τον οποίο είχε έντονη λεκτική διαμάχη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στη μπλε ομάδα ακολούθησαν έντονοι τσακωμοί. Από την άλλη, οι Κόκκινοι συγκινήθηκαν όταν διάβασαν μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα των οικογενειών τους.

Ξεχώρισαν τα μηνύματα των συζύγων του Στέλιου Χανταμπάκη και του Κώστα Παπαδόπουλου (Όλγα Πηλιάκη και Μαρίνα αντίστοιχα).

Δείτε τα βίντεο.