Breaking News

Ταμίλα Κουλίεβα: «Ο γιος μου γεννήθηκε στο σπίτι μου, στο νερό, πριν από 32 χρόνια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ταμίλα Κουλίεβα αποκάλυψε τα «μικρά και μεγάλα μυστικά της» στην κάμερα του «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Η γνωστή ηθοποιός - που απέκτησε το γιο της, Στέφανο, με τον πρώην σύζυγό της, Γρηγόρη Καραντινάκη - εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή της ΕΡΤ:

«Σε ηλικία 4 ετών έχω χορέψει όλα τα μπαλέτα, όλο το ρεπερτόριο του Μπολσόι και όλα τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα του καλλιτεχνικού πατινάζ, στο... σπίτι μου, μπροστά στην τηλεόραση!

Έχω λάβει το χρυσό μετάλλιο της Unesco για την Τέχνη, τον Λόγο και τις Επιστήμες, το οποίο σχετίζεται με τη διδασκαλία, την προσφορά μου στο χώρο της διδασκαλίας, στον οποίο είχα αφοσιωθεί για 20 χρόνια.

Χαίρομαι και συγκινούμαι πολλές φορές βλέποντας τους μαθητές μου να κάνουν ωραία πράγματα. Πολλοί από αυτούς έχουν γίνει ευρύτερα γνωστοί, όπως ο Γιάννης Στάνκογλου, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Μαρίνα Καλογήρου, ο Αντώνης Καρυστινός και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η μητρότητα παραμένει το μεγαλύτερο και σημαντικότερο γεγονός στη ζωή μου. Την ώρα της γέννησης του παιδιού ήμασταν οι δυο μας και, ουσιαστικά, μαζί φέραμε στον κόσμο το παιδί. Ο Στέφανος γεννήθηκε στο σπίτι, στο νερό και φανταστείτε ότι αυτό έγινε σχεδόν 32 χρόνια πριν. Ήταν πολύ πρωτοποριακό και - όπως καταλαβαίνετε - αυτό το γεγονός έχει διαμορφώσει και τις σχέσεις και τη σχέση μας με το παιδί και μας έχει χαράξει πάρα πολύ».