Breaking News

«The Voice»: Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν από το πρώτο Battle (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου ξεκίνησαν 
τα Battles του «The Voice of Greece». Οι 4 coaches προσκάλεσαν αγαπημένους καλλιτέχνες ως συνεργάτες στις πιο δύσκολες αποφάσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Battles, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει τη βοήθεια της Josephine, ο Πάνος Μουζουράκης του Στέφανου Κορκολή, η Έλενα Παπαρίζου του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και ο Σάκης Ρουβάς της Έλλης Κοκκίνου.  

Οι τηλεθεατές απόλαυσαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Josephine, οι οποίοι εμφανίστηκαν στη σκηνή με ένα δυνατό medley επιτυχιών τους.


Επίσης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ερμήνευσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Άννας Βίσση, όπως και το «Ζωή μου», ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους του καλλιτέχνη.


Ο κάθε coach ξεκίνησε τα Battles, έχοντας στην ομάδα του δώδεκα τραγουδιστές, οι οποίοι ανεβαίνουν στη σκηνή σε δυάδες και δημιουργούν μεγάλα διλήμματα στους μέντορές τους.

Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν από το 1ο Battle:

• Ομάδα Αργυρού: Dodona, Δέσποινα Κατσιαδράμη και Χριστομανώλης Σεγγούνας.

• Ομάδα Μουζουράκη: Μαρία Κατηρτζίδου, Μαρία Σακελλάρη και Μαντώ Μαυροειδή.

• Ομάδα Παπαρίζου: Λεύκος, Στάθης Μπαλάφας, Σίσσυ Πολυδώρου και Celina Michael (την "έκλεψε" από την ομάδα του Κ. Αργυρού).

• Ομάδα Ρουβά: Γιάννης Τσαρσιταλίδης, Εύη Κοκκόλη, Ελένη Παπαδοπούλου και Μαρία Αυξέντη (την "έκλεψε" από την ομάδα της Ε. Παπαρίζου).


Δείτε στην playlist, που ακολουθεί, τις ερμηνείες των διαγωνιζόμενων στο πρώτο Battle.