Breaking News

Αγγελική Νικολούλη: «Ένα ολόκληρο έθνος απαιτεί να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να τιμωρηθούν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα του Mega η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής (3/3). Η Αγγελική Νικολούλη είπε στην έναρξη για την τραγωδία των Τεμπών:

«Ένα ολόκληρο έθνος πενθεί για τους 57 νεκρούς. Για τους νέους, που ενώ σχεδίαζαν τη ζωή τους δεν πρόλαβαν να τη ζήσουν. Δεν πρόλαβαν να πετάξουν με τα δικά τους φτερά γιατί κάποιοι τους τα έκοψαν απότομα.

Ένα ολόκληρο έθνος ζητά, απαιτεί να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Περιμένει να δει τι θα γίνει με έργα πλέον και όχι με μεγάλα λόγια. Περιμένει ο κόσμος να δει τι θα γίνει για να μην ξαναζήσουμε τέτοια εγκλήματα, να μη θρηνήσουμε ξανά τόσους νεκρούς.

Εκεί στην κοιλάδα του θανάτου, φίλοι μου, στα Τέμπη, τρεις μέρες τώρα ανταμώνουν η κρατική αναλγησία, η αδιαφορία, ο "ωχαδελφισμός", το φτηνό ρουσφέτι και οι ιθύνοντες που έχουν φταίξει και δεν έχουν συλληφθεί.

Τους καλούν οι νεκροί εκεί. Τους καλούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Κι αυτό περιμένουμε να δούμε, εκτός από τον σταθμάρχη ποιοι άλλοι θα λογοδοτήσουν...».

Δείτε το βίντεο του Mega.