Breaking News

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Σ. Χανταμπάκης - «Δε θέλω να το ξαναπεράσω αυτό» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία διεξήχθη στο Survivor All Star, στο επεισόδιο της Παρασκευής (3/3).

Οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν για πρώτη φορά στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και στη συνέχεια διάβασαν σχόλια που αναρτήθηκαν στο Twitter.

Πριν το αγώνισμα ο Νίκος Μπάρτζης - ο οποίος υποστήριξε ότι ο Μάριος Πρίαμος είναι κάθε βράδυ με την Ελευθερία Ελευθερίου - επιτέθηκε λεκτικά σε συμπαίκτες του και κυρίως στον Στέλιο Χανταμπάκη.

Η ένταση ξεκίνησε με αφορμή την υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη, καθώς κάποιοι θεώρησαν ότι είχε γίνει «μαγείρεμα» στην ψηφοφορία, προκειμένου να προστατεύσουν την Ελευθερία Ελευθερίου.

Μετά το αγώνισμα, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Σάκης Κατσούλης έδειξαν να φορτίζονται συναισθηματικά, σε συζήτηση που είχαν με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Βλέπω αυτή την επίθεση και πραγματικά δε θέλω να το ξαναπεράσω αυτό», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης και ξέσπασε σε κλάματα.

Νωρίτερα ο Σάκης Κατσούλης είπε συγκινημένος: «Το να σου κολλάω το κεφάλι στο πρόσωπο και να σου κάνω τσαμπουκά, δεν το δέχομαι. Τις βρισιές δεν τις δέχομαι. Αυτό τον τρόπο ομιλίας δεν τον δέχομαι. Δεν ταιριάζουν σε εμένα και στον τρόπο που έχω μεγαλώσει, που με μεγάλωσε η οικογένεια μου ρε φίλε. Δεν μου ταιριάζει να μην μπορώ να μιλήσω γιατί φοβάμαι τι θα πούνε... Να μην νευριάσω και βγουν έξω να πουν τα χίλια μύρια, δε θέλω ρε φίλε... Δεν μου αρέσει αυτό. Δεν ήρθα για αυτό εδώ πέρα. Ήρθα γιατί είμαι καλός αγωνιστικά, μπορώ να συνυπάρξω με πολλά άτομα χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να ακούσω το πρόβλημα του καθενός και να το λύσω και γιατί ήθελα να γνωρίσω τον Μάριο που ήταν το είδωλο μου αγωνιστικά το '17 μαζί με τον Ντάνο».

Δείτε τα βίντεο.