Breaking News

Δύσκολες ώρες για τον Βαλάντη (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πένθος βυθίστηκε ο Βαλάντης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο αδερφός του.

Συγκεκριμένα, ο αδερφός του τραγουδιστή, ο Παναγιώτης Αυγενικός - ο οποίος συμμετείχε στο φετινό MasterChef και αποχώρησε στα τέλη Φεβρουαρίου -, έγραψε χθες (27/3) σε story του στο Instagram:

«Χθες έφυγε για την αιώνια πόλη ο πατέρας μου, ο μαγειρικός μου μέντορας, το πρότυπο του καλού ανθρώπου χωρίς καμία κακία μέσα του. Ευτυχώς από χθες εκεί ψηλά θα τρώνε τα πιο νόστιμα φαγητά που έχουν φάει. "Καλό ταξίδι MasterChef μου"».


Σε δεύτερο story του ενημέρωσε ότι η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα (28/3), στις 16:00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Δαμάτριας.


Από την πλευρά του ο Βαλάντης άλλαξε την εικόνα στο προφίλ του στο Facebook, ανεβάζοντας το πρωί της Τρίτης (28/3) μία φωτογραφία με τον πατέρα του.


Το περασμένο καλοκαίρι του 2022, ο γνωστός τραγουδιστής είχε βρεθεί στη γενέτειρά του, τη Ρόδο... Σε κοινή τους φωτογραφία, που δημοσίευσε τότε στο Instagram, είχε γράψει: «Πατέρα μου, πόσο χαίρομαι που ο θεός με αξιώνει να ζω στιγμές μαζί σου...».