Breaking News

Survivor: Το «ξεκατίνιασμα» Βρισηίδας- Σοϊλέδη στο Twitter και το σχόλιο της Μαγγίρα - «Θολώνουν και κάνουν τα πάντα για να φάνε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το απίστευτο «ξεκατίνιασμα» πρώην παικτών στο Twitter, με αφορμή την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star, σχολιάστηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η αντιπαράθεση στο Twitter μεταξύ Βρισηίδας Ανδριώτου και Άρη Σοϊλέδη είχε να κάνει με το παρελθόν και συγκεκριμένα με το ποιος έφαγε φαγητό ή όχι.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε το πρωί της Τρίτης (28/3): «Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, γιατί προφανώς η πείνα είναι τόση μεγάλη... Εμείς δεν το έχουμε ζήσει αυτό... Δεν έχουν να κάνουν τα λεφτά που παίρνουν με την πείνα, εκείνη την ώρα που πεινάς δεν χορταίνεις με τα χρήματα. Δεν χορταίνεις, πεινάς, τέλος! Άρα σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι πεινάνε τόσο πολύ που δεν τους νοιάζει, θολώνουν και κάνουν τα πάντα για να φάνε. Το κάνουν όλοι από ό,τι φαίνεται. Όλοι προσπαθούν να έχουν ένα κινητό, είτε για να παραγγείλουν είτε για να μάθουν τι γίνεται έξω. Το θέμα είναι ότι συμβαίνει παντού και βγαίνουν όλοι και τα αποκαλύπτουν πια δημόσια...».

«Το θέμα είναι... η παραγωγή δεν μπορεί να το σταματήσει αυτό; Να βρει έναν τρόπο να το περιορίσει;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Και κατέληξε: «Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει το τι πουλάει. Το τι θα φέρει λεφτά στο ταμείο. Εγώ το βλέπω σαν επιχείρηση... τέλος, δεν υπάρχει δικαιοσύνη...».