Breaking News

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: «Είναι όνειρό μας να κάνουμε καριέρα στην τηλεόραση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τρίτης (28/2) φιλοξενήθηκαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, οι οποίοι μοιράστηκαν στιγμές από την κοινή επαγγελματική και προσωπική τους πορεία.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μίλησαν για τη ζωή τους και τη γεμάτη καθημερινότητά τους, όπως και για την κορούλα τους, Μελίτα,  που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στην τηλεοπτική τους συνύπαρξη στο Breakfast@Star, ενώ εξέφρασαν ανοιχτά το όνειρό τους για καριέρα στην τηλεόραση. 

«Νιώθω ασφάλεια δίπλα στον Ετεοκλή, μου αρέσει που είμαστε μαζί στο Breakfast@Star», σημείωσε η Ελένη Χατζίδου, ενώ ο σύζυγός της τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το Breakfast@Star το αγαπάμε και το στηρίζουμε πάρα πολύ, γιατί το πιστεύουμε. Είναι όνειρό μας να κάνουμε καριέρα στην τηλεόραση και δεν είναι κακό. Είναι πολύ υγιές να έχεις όνειρα, να τα διεκδικείς και, όταν τα διεκδικείς με την ανάλογη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό, θεωρώ ότι είναι ένας καλός δρόμος για να πεις πως θέλεις να ασχοληθείς με αυτό. Έχουμε πιο μεγάλα αυτιά παρά στόμα. Δηλαδή, δεν έχουμε τον αντίλογο της πρώτης σκέψης, αν μας πουν κάτι ή μας διορθώσουν. Είμαστε σφουγγάρια, παίρνουμε πράγματα. Αν όλο αυτό μπορεί να βγει και να αντικατοπτριστεί στον αέρα και να βγαίνει όλη αυτή η εξέλιξη που θέλουμε να έχουμε, οι άνθρωποι που είναι στο κανάλι θα αποφασίσουν αν βλέπουν κάτι σε μας ή όχι».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.