Breaking News

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Mε ρωτάτε συνέχεια για το Survivor, ενώ σας λέω ότι θα είμαι στη Γη της Ελιάς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς» μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν ρωτήθηκε για το Survivor All Star και τα προσωπικά του. Συγκεκριμένα, ο Ντάνος είπε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών:

«Σύντομα θα εμφανιστώ στη "Γη της Ελιάς". Θα είμαι στη Μάνη ως Ορέστης Αντωνιάδης, ο οποίος θα αλλάξει την πλοκή σε ό,τι αφορά το θάνατο του Κίμωνα. Θα είμαι ένας γυμναστής από το Περιστέρι και θα πάω εκεί για τουρισμό, αλλά... θα είναι άλλος ο λόγος.

Δεν είναι εφικτό να κάνω θέατρο γιατί δεν έχω χρόνο. Και να ήθελα να το προσπαθήσω, δεν έχω χρόνο, οπότε δεν το σκέφτομαι καθόλου, τουλάχιστον μέχρι του χρόνου...

Δεν βλέπω το Survivor All Star. Δεν περίμενα να ξεκινήσει για να αποφασίσω αν θα πάω. Ήταν ξεκάθαρη η απόφασή μου να μην πάω, από τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι εφικτό για εμένα να λείπω 5-6 μήνες και ειδικά γι' αυτόν τον λόγο. Γιατί με ρωτάτε συνέχεια για το παιχνίδι, ενώ σας λέω ότι θα είμαι στη "Γη της Ελιάς;". Δεν σκέφτομαι την παρουσίαση και ούτε το έχω εκφράσει σαν επιθυμία...».

Μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή (σ.σ. Δήμητρα Βαμβακούση), απάντησε στη ρεπόρτερ:

«Θέλεις να μιλήσουμε για τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου; Με ποιον είσαι στη ζωή σου εσύ;... Δεν περίμενα το Survivor για να γνωρίσω κάποιον άνθρωπο και να κάνω σχέση. Δεν θα έπρεπε να με ρωτήσετε κάτι τέτοιο...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας».

falstaf είπε...

θα ειναι λεει ο ανθρωπος στη γη της ελιας....ως τι ομως;;
απο την αλλη βεβαια στις σουπες ολοι οι μαιντανοι χωρανε.

» Σχολιάστε