Breaking News

Νίκος Γεωργιάδης για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθη Σχίζα: «Αυτή η σχέση δεν μπορεί να σπάσει έτσι εύκολα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε για τη σχέση Αλεξάνδρας Παναγιώταρου - Στάθη Σχίζα, βάζοντας τέλος στις φήμες που έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο. Ο δημοσιογράφος και φίλος της influencer είπε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend»:

«Ξέρω ότι η Ελευθερία Ελευθερίου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχαν πολύ καλή σχέση, δεν ήταν κολλητές φίλες. Ξέρω πολύ καλά ότι η Αλεξάνδρα είχε παρηγορήσει πολύ την Ελευθερία με το θέμα του Μάριου. Όταν η Ελευθερία έμαθε ότι ο Μάριος ήταν με την Καρολίνα, ήταν ένα ράκος... Την είχε πληγώσει πολύ αυτό το πράγμα.

Όταν ο Στάθης Σχίζας έφυγε για να πάει στο Survivor All Star, δεν υπήρχε καμία ρήξη στη σχέση του με την Αλεξάνδρα. Ήταν μια απόφαση, που είχε στηρίξει η Αλεξάνδρα.

Στο ίδιο σπίτι μένουν οι άνθρωποι, πού να είναι, χώρια; Έχουν ακουστεί πολλά, εγώ ξέρω ότι τα παιδιά είναι μαζί. Αυτή η σχέση δεν μπορεί να σπάσει έτσι εύκολα, ο Στάθης έχει μεγάλο έpωτα με την Αλεξάνδρα.

Ποια Αράχωβα; Αυτός ήταν ένας γνωστός της Αλεξάνδρας, δεν ήταν καν φίλος της. Καμία σχέση το παιδί. Είχαν ένα πάρτι στα χιόνια, έπαιζε δυνατά η μουσική και την είχε πιάσει έτσι ο άνθρωπος για να της μιλήσει, γιατί δεν άκουγε».