Breaking News

Σοφιάννα Αβραμάκη: Ο Μάριος Πρίαμος και τα «βέλη» της στη Μαρία Αντωνά - «Δεν είπε το όνομά μου γιατί έχει λάβει κάποια εξώδικα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αναφερόμενη στον Μάριο Πρίαμο, είχε κάνει λόγο για σχέση και με τρίτη κοπέλα, εκτός από την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ωστόσο η παραγωγή κάλυψε με «μπιπ» το όνομά της. Η Σοφιάννα Αβραμάκη, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου», έριξε τα «βέλη» της στη Μαρία Αντωνά. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Μπράβο γυναικεία αλληλεγγύη από την Ευρυδίκη. Τα λέει με νιαζάρικο ύφος και νομίζει ότι περνάνε στο απυρόβλητο, αλλά δεν είναι έτσι γιατί κάποιοι πιάνονται απ' αυτά και το τραβάνε όσο μπορούν και το ξεχειλώνουν. Έπεσε "μπιπ" από την παραγωγή, αλλά η Ευρυδίκη δεν το γνώριζε. Το είπε, πιστεύοντας ότι θα παίξει κανονικά το όνομα. Μπήκα στο Twitter και είδα ότι έπεφταν στοιχήματα αν είμαι εγώ ή η Σταυρούλα.

Την επόμενη ημέρα το πρωί, σε μία εκπομπή της πρωινής ζώνης, συνέβη ένα περιστατικό, όπου έστειλαν ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια, μέσω του οποίου επιβεβαίωναν ότι εγώ είμαι αυτό το άτομο. Το άτομο που έστειλε το μήνυμα, ήταν μία πανελίστρια - σχολιάστρια σε άλλη εκπομπή της πρωινής ζώνης, σε άλλο κανάλι...

(σ.σ. ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας σχολίασε ότι έστειλε μήνυμα η Μαρία Αντωνά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και της είπε το όνομα)

Το είπε η ίδια η παρουσιάστρια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία θαυμάζω και εκτιμώ πάρα πολύ. Μετά το πέρας της εκπομπής μου έστειλε μήνυμα. Δεν είπαν όλο το όνομα. Είπε απλά ότι "Το πρώτο γράμμα είναι Σ, είναι από τα ωραία κoρίτσια του Survivor και το δεύτερο γράμμα είναι φωνήεν". Κάπως έτσι αποκλείστηκε η Σταυρούλα. 

Η ίδια κυρία (σ.σ. Μαρία Αντωνά), μετά από λίγες ώρες που ξεκινούσε η δική τους εκπομπή, πάλι πολύ έξυπνα εκ μέρους της, δεν χρησιμοποίησε το όνομά μου, γιατί ήδη έχει λάβει κάποια εξώδικα και ήξερε τι μπορεί να ακολουθήσει. Με φωτογράφισε και είπε "Γιατί εκπλήσσεστε; Αυτή η κοπέλα είναι ο θηλυκός Πρίαμος".

Κάποια θέματα, όταν ξεπερνάνε το σχολιαστικό κομμάτι και είναι επί προσωπικού, δεν μου κάνει καν την αίσθηση να κινηθώ νομικά. Θα μπορούσα, αλλά δε θέλω να το κάνω. Τα συμπεράσματα είναι στην ευχέρεια του κόσμου, όλοι αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει. Δε θέλω να δώσω περαιτέρω έκταση.

Δεν έχω ανάγκη από καμία συγγνώμη γιατί θα είναι κάλπικη, οπότε κανείς δε θα την πάρει στα σοβαρά.

Θα ήθελα να μπει ένα μέτρο στον σχολιασμό γιατί σχολιάζουν και η Ευρυδίκη και η εν λόγω κυρία. Και όταν δέχθηκαν οι ίδιοι αρνητικά σχόλια, μιλούσαν για τις οικογένειές τους και τους ανθρώπους τους πίσω. Κι εμείς έχουμε ανθρώπους πίσω και οικογένειες και μου έχουν χρεώσει τον καθένα. Με τον Μάριο γνωριζόμαστε, βγήκαμε, δεν κρυφτήκαμε, υπάρχουν κοινές φωτογραφίες, αλλά κάπου... ωπα».