Breaking News

Ο Κίμωνας Κουρής συμμετέχει στη σειρά «Daisy Jones & The Six» - Η φωτογραφία με την εγγονή του Elvis Presley (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη σειρά «Daisy Jones & The Six» συμμετέχει ο Κίμωνας Κουρής. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

O Κίμωνας Κουρής, ο οποίος υποδύεται τον Σταύρο Μαυρίδη στην επιτυχημένη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες σε ανάρτησή του στο Instagram.

Στη μία φωτογραφία ποζάρει με τη Riley Keough, την εγγονή του Elvis Presley, η οποία πριν λίγο καιρό πέρασε δύσκολες στιγμές όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Lisa Marie Presley...

Η Riley Keough πρωταγωνιστεί ως η τραγουδίστρια Daisy Jones στη σειρά «Daisy Jones & The Six», η οποία έκανε πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 3 Μαρτίου 2023.

O Κίμωνας Κουρής θα εμφανιστεί σε ένα από τα δέκα επεισόδια της αμερικανικής μίνι σειράς, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2019 της Taylor Jenkins Reid. Κάποια από τα γυρίσματα έγιναν στην Ύδρα.

Τοποθετημένη στη μουσική σκηνή του Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του 1970, η σειρά καταγράφει την άνοδο και την πτώση του ομώνυμου ροκ συγκροτήματος.