Breaking News

Survivor: Στον «τάκο» ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Ένταση στο συμβούλιο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του 
Survivor All Star της Δευτέρας (6/3) αναδείχθηκαν οι δύο επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι, ουσιαστικά, ζήτησαν από τον κόσμο να μην τους να στηρίξει.

Οι Μαχητές επικράτησαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να διαμορφώνει το τελικό 10-4.

Στο συμβούλιο επικράτησε μεγάλη ένταση. Ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγόρησε την Ελευθερία Ελευθερίου ότι έδρασε με σχέδιο στην περίπτωση του Στάθη Σχίζα, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς. Η τραγουδίστρια επιχείρησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και τελικά βγήκε για λίγο δακρυσμένη από το χώρο του συμβουλίου.

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν ήδη η Ελευθερία Ελευθερίου. Από τη νέα ψηφοφορία των Διασήμων, υποψήφιοι αναδείχθηκαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι ο Σπύρος Μαρτίκας

Η Ευρυδίκη είπε στον Γιώργο Λιανό: «Δεν περνάω καλά στην ομάδα μου. Θα κάνω μία έκκληση στον κόσμο, αν βλέπει ότι δεν περνάω καλά να μην με στηρίξει... Όλη αυτή την κατάσταση είμαι δυνατή να την αντέξω, αλλά δε θέλω να την αντέξω».

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε: «Ίσως να είναι και μία λύτρωση για μένα, μακάρι να ακούσω το όνομά μου στην αποχώρηση. Δεν έχω μάθει να μπορώ να αντιμετωπίσω ψέματα και υποκρισία. Είναι έντονα αυτά που συμβαίνουν εδώ πέρα και δε θέλω να έρθω αντιμέτωπος γιατί χάνω τον εαυτό μου. Αν ο κόσμος αποφασίσει να επιστρέψω στην Ελλάδα θα είναι λύτρωση για μένα και θα τον ευχαριστώ κιόλας».

Δείτε τα βίντεο.