Breaking News

Bruce Willis: Η δημόσια έκκληση της συζύγου του στους παπαράτσι - «Κρατήστε τις αποστάσεις σας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η σύζυγος του Bruce Willis αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του, κάνοντας έκκληση στους paparazzi να κρατάνε αποστάσεις.

Τον περασμένο μήνα, η οικογένεια του Bruce Willis ανακοίνωσε ότι ο διάσημος ηθοποιός έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια, λιγότερο από ένα χρόνο αφότου αποσύρθηκε από την υποκριτική.

Πριν λίγες ημέρες, ο Bruce Willis εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της οικογένειάς του. Ο 67χρονος Αμερικανός ηθοποιός καταγράφηκε με δύο φίλους του στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, δείχνοντας σαστισμένος με τους φωτογράφους.

Η σύζυγός του, Emma Heming, ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram: «Αυτό το μήνυμα απευθύνεται στους φωτογράφους και τους βιντεογράφους που προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα αποκλειστικά πλάνα του συζύγου μου από έξοδό του: Απλά κρατήστε τις αποστάσεις σας. Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά ίσως πρέπει να κρατήσετε τις αποστάσεις».

Και πρόσθεσε: «Για τους ανθρώπους των βίντεο, σας παρακαλώ, μην φωνάζετε στον σύζυγό μου ρωτώντας τον πώς τα πάει ή οτιδήποτε άλλο, τα... "γιούχου" και τα "γιούπι" απλά μην τα κάνετε. Εντάξει; Δώστε του τον χώρο του. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ημέρα να είναι σε θέση να τον μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια».

Να σημειωθεί ότι ο Bruce Willis παντρεύτηκε τη Demi Moore το 1987, ενώ πήραν διαζύγιο το 2000, έχοντας αποκτήσει τρεις κόρες. Από το 2009, είναι παντρεμένος με την Emma Heming, με την οποία έχει αποκτήσει άλλες δύο κόρες.