Breaking News

Α. Μπουρδούμης - Λ. Δροσάκη: Το παρασκήνιο που οδήγησε στη ρήξη - «Ένα ζευγάρι που πέρασε από 40 κύματα»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Τρίτη (4/4), η εκπομπή «Πρωινό μας» είχε μεταδώσει την είδηση - «βόμβα» ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στα τέλη Ιουνίου του 2020, ενώ τον επόμενο μήνα καλωσόρισαν στον κόσμο το γιο τους.

Οι δύο τους δεν είναι μαζί εδώ και περίπου τρεις μήνες. Ο Νίκος Γεωργιάδης είχε αναφέρει ότι ο χωρισμός τους δεν ήταν εύκολος και πως δεν μένουν πλέον στο ίδιο σπίτι...

Μάλιστα, η Λένα Δροσάκη διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Photograph 51», η οποία ρίχνει αυλαία τη Μ. Τρίτη (11/4) στην Αθήνα, ενώ από τις 19 Απριλίου θα συνεχίσει στο Θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Τάκης Τζαμαργιάς, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Real Life: «Πρόκειται για ένα ζευγάρι που πέρασε από 40 κύματα. Έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και ίσως αυτή η συσσωρευμένη ένταση να τους δημιούργησε πρόβλημα. Τόσο ως ζευγάρι, αλλά και ως επαγγελματίες ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση, έχουν άψογη συνεργασία. Πραγματικά εύχομαι να μην είναι οριστικός χωρισμός και να καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, η κρίση στη σχέση του ζευγαριού ήρθε κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση Φιλιππίδη. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρισκόταν στο πλευρό της Λένας Δροσάκη, ωστόσο το κοντινό τους περιβάλλον γνώριζε ότι περνούσαν δύσκολα.