Breaking News

«Λύγισε» η Μάγδα Τσέγκου: «Ήταν σοκαριστική η στιγμή, μάζεψα όλα τα μαύρα ρούχα μου και πήγα στην Πρέβεζα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας» φιλοξενήθηκαν η Μάγδα Τσέγκου και η σύμβουλος ψυχικής υγείας και συγγραφέας, Νάνσυ Ψημενάτου, οι οποίες μίλησαν για το πένθος και τον τρόπο διαχείρισής του.

Περίπου δύο χρόνια πριν, τον Ιούλιο του 2021, η Μάγδα Τσέγκου είχε βυθιστεί  στο πένθος, όταν ο ανιψιός της έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, που σημειώθηκε στην Πρέβεζα. Ο 15χρονος επέβαινε σε μηχανή που οδηγούσε συγγενικό του πρόσωπο. Η δημοσιογράφος μίλησε συγκινημένη για την απώλειά του.

«Το βίωσα πολύ σκληρά. Ήμουν διακοπές στην Ελαφόνησο και με πήρε τηλέφωνο η καλύτερη φίλη της μαμάς μου. Μου είπε "Πρέπει να έρθεις τώρα στην Πρέβεζα, έχει συμβεί κάτι... σκοτώθηκε ο Άγγελος". Είναι σοκαριστική αυτή η στιγμή, το μυαλό σου δεν το χωράει... Πήγα στο σπίτι μου, μάζεψα όλα τα μαύρα ρούχα μου, πήγα στην Πρέβεζα και γύρισα από εκεί τον χειμώνα πια, τον Δεκέμβριο. Έμεινα πολλούς μήνες στην οικογένειά μου, με τους δικούς μου», είπε η Μάγδα Τσέγκου.

Και πρόσθεσε, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά: «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που το λέω αυτό... Ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς αυτό. Γιατί δεν μας μαθαίνει κανείς να διαχειριζόμαστε τις κρίσεις στη ζωή μας... Και τώρα με τα Τέμπη, όταν είδα αυτό το τρένο, αυτή την άμορφη μάζα, σκέφτηκα ότι έτσι είναι η ψυχή των ανθρώπων. Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, η ψυχή σου είναι όπως αυτό το τρένο... Δεν ξέρεις τι να κάνεις...».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Ήμασταν όλα τα μέλη της οικογένειας μαζί. Εγώ σταμάτησα να δουλεύω, δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα γυρίσω στην Αθήνα... Τρώγαμε κάθε μέρα μαζί, δεν χωριστήκαμε, ήμασταν όλοι μαζί εκεί, αυτό είναι πολύ σημαντικό...».

Δείτε το βίντεο του Mega.