Breaking News

Δήμητρα Παπαδήμα: «Κάθε oργασμός ήταν σαν να διάβαζα ένα ολόκληρο βιβλίο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον έpωτα, το θέατρο, τη θρησκεία και το J2US μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα. Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας είπε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου»:

«Έκανα πολλές φορές έpωτα στη ζωή μου γιατί κάπου έπρεπε να ξεδώσω. Η φύση με έκανε πολλή γυναίκα, με πολύ αρσενικό μέσα μου. Δεν έχω και δεν είχα ποτέ oμoφυλοφιλικές τάσεις. Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έpωτα στη ζωή σου, αλλά να έχεις oργασμoύς στη ζωή σου. Κάθε oργασμός για μένα ήταν σαν να διάβαζα ένα ολόκληρο βιβλίο... Κι έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία. 

Πρέπει να τιμάς τον άνθρωπο, που έζησες μαζί κάποια χρόνια και ειδικά όταν έχεις και παιδί μαζί του. Κάλλιστα θα μπορούσα να είχα εpωτευτεί κάποιον άλλον, ποτέ όμως δεν θα απαξίωνα τη σχέση μου με τον Γιάννη (Μποσταντζόγλου). Εγώ νομίζω ότι την τίμησα τη σχέση μου με τον Γιάννη.

Αυτό το πράγμα στο χώρο, που παίζουν οι ίδιοι κι οι ίδιοι... Eιδικά τα νέα παιδιά, που πλήρωναν 400 ευρώ τον μήνα για τρία χρόνια - το λέω και μου έρχεται να κλάψω ειλικρινά -, δεν δουλεύει κανένα. Πώς είναι δυνατόν αυτά τα τέρατα, αυτές οι κλίκες οι διαμορφωμένες, να βάζουν τους ίδιους και τους ίδιους, οι οποίοι είναι οικογένειες πολιτικών, επιχειρηματιών και βιομηχάνων... Τα παιδιά αυτά δούλευαν γκαρσόνια για να πληρώσουν τη σχολή τους... Ας γίνονται ηθοποιοί μόνο οι πλούσιοι. Με πονά πάρα πολύ αυτό. Στην εποχή μας, δεν παίζει πλέον κανένα απολύτως ρόλο το ταλέντο.

Σιχαίνομαι την Εκκλησία και τους παπάδες. Θεωρώ ότι η θρησκεία είναι ό,τι χειρότερο στην ανθρωπότητα. Βέβαια, έχω πίστη μέσα μου στην ανώτερη δύναμη, ζητάω πολλές φορές τη βοήθειά της... Φέτος το Πάσχα προτείνω, στον Σταυρό του Κυρίου, να έχουμε τον... πάτερ Αντώνιο. Δεν ξέρω τι γινόταν εκεί, αλλά εγώ τον γνώρισα και θεωρώ ότι τον "έφαγαν"...

Δε θα μου ζητούσαν ποτέ να πάρω μέρος στο J2US γιατί τους έχω βρίσει... Τι καρακιτσάτο θέαμα είναι αυτό; Επειδή εγώ χρειαζόταν να δουλέψω τότε στην τηλεόραση, δεν με έπαιρναν στο θέατρο. Οι εποχές είναι δύσκολες, τα οικονομικά στριμωγμένα, αλλά δε θα το έκανα ποτέ. Τα λαμέ, τα μαλλιά, τα έτσι και τα καραγκιοζιλίκια δεν τα μπορώ...».