Breaking News

Χάρης Χριστόπουλος για τη γέννηση του δεύτερου γιου του: «Έχω χάσει το μυαλό μου, κλαίγαμε από συγκίνηση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έγιναν πρόσφατα γονείς για δεύτερη φορά, καθώς καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, που είναι ξανά αγοράκι. Την Κυριακή (2/4), λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν από το μαιευτήριο, ο γνωστός φωτογράφος είπε στην εκπομπή «Open Weekend»:

«Το έχω ξαναζήσει, αλλά η κάθε φορά είναι διαφορετική. Είμαι πανευτυχής... έχω χάσει το μυαλό μου... Είχα μεγάλο φόβο και αγωνία, γιατί είναι τόσο πολύπλοκη η διαδικασία αυτή για μια γυναίκα... Εξέταζα καθημερινά την Ανίτα. Έχω μάθει τα βασικά τουλάχιστον και μπορούσα να τα κάνω για να τη βοηθήσω.

Το Ανιτάκι χαίρει άκρας υγείας. Ήρθαμε πριν από δύο μέρες. Η πρώτη γέννηση του Χρηστάκη μας έγινε με φυσιολογικό τοκετό και, όταν φτάσαμε εδώ, πηγαίναμε πάλι για φυσιολογικό τοκετό. Ωστόσο, κάποια στιγμή αρχίσαμε να φοβόμαστε γιατί υπήρχε μια καθυστέρηση στη διαδικασία για να κατέβει το μωρό. Οπότε ο γιατρός μας και η ομάδα του ανέλαβε αμέσως δράση και προχωρήσαμε σε καισαρική...

Σε λίγα λεπτά είχαμε στα χέρια μας ένα υγιέστατο, πανέμορφο, αγγελικό αγοράκι. Τον είχαμε στα χέρια μας και κλαίγαμε από συγκίνηση...».

Δείτε το βίντεο.