Breaking News

Εορταστικό και με πολύ κέφι το «Δύο στη 1»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Δύο στη 1» της ΕΡΤ1, το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2023, στις 13:00, μέσα από πλούσια ρεπορτάζ, μας ταξιδεύει στην πασχαλινή Κέρκυρα και στο Ναύπλιο.

Ο πανοσιολογιότατος Αρίσταρχος Γκρέκας, κληρικός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και επίκουρος καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, έρχεται στην εκπομπή και μιλάει για το τέλος των Παθών και την αναμονή για την Ανάσταση του Κυρίου και τους συμβολισμούς του Θείου Δράματος.

Μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για την προετοιμασία του οβελία πριν από το ψήσιμο, ενώ ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης φτιάχνει μια εναλλακτική μαγειρίτσα με κοτόπουλο, σε μόλις 30 λεπτά.

Στην παρέα του «Δύο στη 1» έρχεται ο αγαπημένος ηθοποιός, μουσικός και παρουσιαστής Δημήτρης Σταρόβας, σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, στην εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας.

Την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου 2023, στις 13:00, η Νάσια Κονιτοπούλου φέρνει νησιωτικό αέρα στην εκπομπή και ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα τραγούδια της, όπως ταιριάζει στο χαρμόσυνο κλίμα της ημέρας, ενώ ο Ηλίας Μαμαλάκης έρχεται στην παρέα της εκπομπής και μιλάει για τη ζωή του, τα βιβλία του και τη μαγειρική και μας μεταφέρει γεύσεις, μυρωδιές και αναμνήσεις. 

Τέλος, στην παρέα του «Δύο στη 1» έρχεται και η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Μαντώ Γαστεράτου.